ronja
|
Ja, seveda naju moti, če je kdo zraven ... To imava vseeno nekak za intimno opravilo... Nimava želje, da bi naju kdo gledal (vsaj do zdaj moj lubi ni tega izrazil, zase pa tudi lahko rečem, da ne ). Lahko je v sosednji sobi, to naju nič ne moti (če bi naju, bi pred leti bolj malo seksala...), v isti sobi ga ali je pa nočeva! če je kdo zraven itak da ne moreva bit sproščena - sploh če so to sorodniki, ipak! Sorry, tak daleč pa še nisva s svobodno vzgojo Hm, tako, da bi samo oprezala okloli jaz res nisem, ko padem not, okolica skoraj ne obstaja... (Ja, ima to slabe strani, vem ), ampak ko pa pride v isto sobo, ga pa opazim in takrat mi ni več vseeno... Pa pri nas je bilo zmeraj zelo živahno, pa tudi nas je veliko, tako da se nismo preveč sekirali, kdo gre po stopnicah sem in tja, sicer ne bi nič seksali... Saj sem jaz tudi slišala svoja starša, pa se mi je čisto fajn zdelo, da se mata lepo to ni nič hudega, ampak ne bom ju pa šla tja motit... Ampak včasih so najini sorodniki zelo trapasti... Ne vem, zakaj, niti nimam pojma, kaj so si takrat predstavljali... Mami sem enkrat vprašala, zakaj je rinila not, pa je rekla, da si ni mogla nič zmislit tisti hip, da bi mu rekla, zakaj naj pokliče kasneje... potem se je spomnila, da bi mu lahko rekla, da sem na wcju ali pod tušem. No, zaradi mene bi tistemu stricu lahko tudi po pravici povedala, vseeno bi bilo boljše kot to, da nama zraven telefon moli... Fant pa brata še ni vprašal, tako da tu nimam pojma, kaj je ta mislil (če je sploh kaj mislil...) G&T, saj nisem rekla, da se ne sme končat, rekla sem samo to, da to, da hoče njegov trapast brat na računalnik od fanta v fantovo sobo, pri tem da ima svojo sobo in svoj računalnik v njej, ni dovolj dober razlog, da ne bi smela končat super seksa... Pa za koga??? POleg tega, saj sva ga prekinila - ampak kaj naj potem jaz tam naga pol metra od njega čakam, da on konča na računalniku, da bom lahko vzela svoje spodnje hlačke, ki so odletele na stol, na katerem sedi on??? Mislim, malo uvidevnosti imajo pa lahko tudi drugi ljudje... Pa še prav nejevoljno in zelooooo počasi se je pobral ven! ne vem, kaj je res mislil, da mu bova kar pustila bit not??? Ko da se tak mudi it na mail? Se mi zdi, da so tu biološke potreba vseeno prioriteta In maili in telefoni ipd. lahko počakajo... Ko si na svojem, je lahko met vse pošlihtano , zdaj tudi naju noben več ne dobi (no, mogoče kdaj, če sva kje na obisku za dalj časa)... Ampak dokler pa nisi, moraš pa pač kaj požret, če češ met aktivno spolno življenje Ja, krči znajo pa bit problem . Tut musklfibr - na jazzbaletu smo naredile po 280 trebušnjakov, pa nisem mela od tega nikoli musklfibra v trebušnih mišicah, po seksu pa že dostikrat... Ne opaziš, da sploh kaj delaš, potem pa drugi dan čutiš posledice Ampak zadnje čase je lubi bolj bogi, po moje bolj slikce gleda, ko sem bolna in bruhasta... No, saj bo boljš
|