Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so prvič zapeli pesmico? 2.11.2005 9:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ni še pa je stara 15,5 mescov
|
|
|
|
RE: Kdaj so prvič zapeli pesmico? 2.11.2005 12:02:28
|
|
|
|
puncica
|
Naša ne zapoje cele pesmice pač pa samo besede, ko ji pojem kuža pazi vedno ve katera beseda pride na konec npr. kuža pazi (pazi reče) z repkom miga (jiga) vstane leze tačko da (da) jezno gleda (jeda) hišo čuva (uva) če nikogar ni doma (ma). No neki takega, sicer pa rada posluša da ji pojem ampak ne vedno ene pesmice, včasih je to kuža pazi, včasih ringaraja, pa nodija ko poje v risanki tudi tako posnema zadnje besede. Srkatka mi smo v fazi posnemanja. LP
< Sporočilo je popravil puncica -- 2.11.2005 12:04:16 >
|
|
RE: Kdaj so prvič zapeli pesmico? 2.11.2005 12:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, koliko je bil star, je bilo pa "kmalu" za moje pojme. Prva je bila Kuža pazi, zdaj pri treh pa pol pa Pink panterja čist točno zapoje. Če je to kaj, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Kdaj so prvič zapeli pesmico? 2.11.2005 12:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tibor skozi nekaj poje, ampak večinoma bolj napol. Kakšna je tudi cela vmes, se mi zdi. Samo bog ne daj, da mu pokažem, da vem, da poje, takoj neha. Tako da o kakšnem učenju pesmic z moje strani zaenkrat ni nič. Je pa začel peti takoj prvi teden, ko je začel hoditi v vrtec, se pravi pri dveh letih in pol. Za prej se pa res ne spomnim, da bi. Ima pa ful posluh. Po očiju, ki je včasih bil pevec v bandu.
|
|
|
|
RE: Kdaj so prvič zapeli pesmico? 2.11.2005 12:37:32
|
|
|
|
ZARA
|
Ja enih par mescov nazaj, ne vem kolk je bla točno stara... 13, 14 mes mogoče ?? Poje pa skoz neki na "la - la - la" pa "loooona", to je pikapolonica, pa "at - at", pa še ma na zalogi nekej teh fraz ...face so, ja!
|
|
RE: Kdaj so prvič zapeli pesmico? 2.11.2005 15:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 17. mesecih še nič ne poje Pleše pa za deset otrok hkrati
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2005 13:06:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj so prvič zapeli pesmico? 4.11.2005 12:52:53
|
|
|
|
vesna.com
|
Ne morem verjet!Tudi moja je stara 1L2t,pa še niti ne govori nič,ampak res še nič,da bi pa še pela?Pa tud hodi v vrtec.sploh si ne predstavljam takšnega štrukeljca da "zapoje" melodijo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
kupovanje vozičkachebeltzaBi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?da (
37%)
ne (
10%)
ne vem (
7%)
odvisno od cene (
13%)
odvisno od modela ter opreme (
25%)
ne potrebujemo več vozička (
8%)
Število vseh glasov: 470Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!