nana 27 -> Dodajanje mleka (2.11.2005 8:59:10)
|
Pozdravljene! V iskalaniku sem prebrala skoraj vse v poste v zvezi z adaptiranim mlekom inn sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Naš fantek je star 10 dni in se dojimo ali pa mu dajem svoje izčrpano mleko po flaški (včasih bradavice preveč bolijo). Vmes rad popije tudi nekaj Hippovega čaja. Problem nastane proti večeru in ponoči, ko mojega mleka ni več dosti in ko mojo bradavico vztrajno vleče iz ust (podnevi tega problema ni). Najprej sem mislila, da ima krče, ker je jokal in rokice dajal v usta, krčevito zategoval z glavico in neutolažljivo jokal. Ko sem mu dala čaj, ga je spil ogromno in kar ne bi nehal, tako da sklepam, da je revček ponoči lačen. Zaradi tega smo včeraj po nasvetu dežurne pediatrinje v dežurni lekarni kupili Aptamil Pre. Tako smo mu ob ob 21. uri dali 70ml Aptamila in 30ml mojega mleka. Po previjanju je dobil še 20ml Aptamila. No, zdaj pa k težavi. Celo noč je bil nemiren in po malem jamral. Po hranjenju je zaspal kot angelček, nato pa se je čez kakšne pol ure začel oglašati - ne z jokom, ampak godrnjanjem in cmokanjem. Tako je bilo tudi ob polnoči in zjutraj, ko smo ga spet hranili.Kaj bi to pomenilo? Ga napenja po umetnem mleku? Brala sem, da je dostim pomagalo tudi mleko Beba od Nestleja. Kje ga kupujete? Aja, kaka zaenkrat še normalno. Vsaj zjutraj ob 5ih je imel pokakano polno pleničko. Vesela bom vsakega predloga ali nasveta. Ne upam si več normalno jesti, ker se bojim, da ga muči moja prehrana, po drugi strani se sekiram, ker ni dovolj samo moje mleko, čeprav bi rada dojila. Trenutno je z nami doma očka, ki je v veliko oporo in se zbuja ponoči, da ga hrani. Kaj naj naredim, da bo fantek spal vsaj nekaj uric, da se bo tudi očka spočil, ko bo moral spet v službo. Zdaj sva namreč kot zombija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Podnevi je vse super. Lepo se hranimo, previjamo in spimo na tri ure. Ponoči, ko bi morali pa kaj spati, smo budni do treh zjutraj, tako da ne vem, kako bo. Kakšen recept? Vem, da bo sčasoma vse mimo, ampak če je imela katera podobno izkušnjo, bi bila vesela vsakega nasveta. Hvala vsem! [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|