|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vožnja v avtu
1.11.2005 22:06:19   
Alina_alin
Mene pa zanima, kako se vozijo vaši malčki v avtu - a zaspijo, jokajo in kako dolge vožnje delate?
Mi imamo do babice uro vožnje. Prve tri mesece ni bilo problemov, je naša palčica kar hitro zaspala. Sedaj zadnje tedne je pa obupno. Prvih 5 do 15 minut je ok, potem pa že vse narobe. In ni to jok, da bo pa v naslednji sekundi zaspala, takokot je bilo prej. Sedaj zna jokat tudi pol ure, glih da prispemo domov. Sem probala že vse -smo se spakirali, ko je bil čas za njeno dnevno spanje, ko je bila spočita - zmerom ista pesem. Jo animiramo, potem je še kolko toliko, ampak to lahko raztegnemo do max pol ure. Pa mislim, da ji ni slabo od vožnje, prej da ji ni za bit v jajčki.
Kaj delate vi in mate kak predlog?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vožnja v avtu
1.11.2005 22:11:07   
usa



mi naši pojemo  in to jo zelo pomiri tako da včasih kar zaspi samo da nas ne poslušauser posted image  user posted image




_____________________________

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.


(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vožnja v avtu
1.11.2005 22:25:40   
b.nika
Tudi mi imamo podobne težave, prve mesece je skoraj vedno zaspal v avtu in ni nikoli jokal.Po 3.mesecu pa je nekje 15 minut bilo vse ok, se je zamotil, se igral, opazoval stvari,potem pa jok...Ko smo se vračali iz morja se je neutrudno drl od Poreča pa vse do Grosupljega.user posted image  Smo na vsakem počivališču ustavili, pa ni nič pomagalo.Noro, ušesa so naju tako bolela...user posted image .Tudi sedaj pri skoraj 7.mesecih ni nič boljše, če ima dober dan, potem še nekako gre, drugače pa jok...
Upava, da bo bolje, ko bova zamenjala avtosedež, bo bolj na visokem, obrnjen v smeri vožnje, pa še razgled bo imel.user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vožnja v avtu
2.11.2005 5:45:28   
Lunca1
Tudi pina je od začetka večinoma spala, potem pa različno ali jokala ali samo gledala, zaspala pa ponavadi samo na koncu vožnje (5 minut preden smo šli iz avta venuser posted image ). Bolje je bilo ko se je začela vozit v smeri vožnje. Kljub temu pa se včasih še joka.

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vožnja v avtu
2.11.2005 8:37:53   
Anonimen
no,pri nas še kar gre...v enem avtu imamo jajček in tam se res ne mara vozit.mora biti ful utrujena,da zaspi ali ji pa vsi pojemo,pa je še kar.v drugem avtu imamo concordov ultimax in tam zaspi,samo da jo dam not.tam se pa ful rada vozi,ni problema.mogoče je pa od stolčka odvisno.al pa od šoferja?

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vožnja v avtu
2.11.2005 11:35:17   
Alina_alin
Usa, tudi mi pojemo, da imamo že čisto suha usta. niti ne folgam namočiti ustnic v vodo, ki jo imam vedno zraven, samo da pojem, da ne bi začela jokat. pomaga 15 minut, potem pa fertik. včasih je bila prva faza jokec, za 5 minut pa je spala, zdaj pa tega ni več. samo prva faza se vleče do konca vožnje, pa če je to tudi ura, no ja, v večini primerov pa ovinek pred ciljem zaspi :-( potem pa jo nesemo ven z jajčko in že je budna.user posted image
pa sredi tisteg jokca zmerom rečem, da ne moremo nikamor daleč in da ne bomo več šli. samo kaj, ko pa smo bolj leteči in potem smo spet v avtu user posted image
Lunca1 in Nikki1, ja, tudi jaz sem že študirala na to, da ji jačka ne paše, pa kaj moremo, en čas še bo mogla bit v njej, saj je 4,5 mesecev stara.
hvala vseeno za vaše recepte in malo ste me potolažili, da naša ni edini primerek, ki joka v avtu.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vožnja v avtu
2.11.2005 12:38:38   
Tasika
Mi smo že šli v avtosedež, pa ni nič boljše. Mislim da ga moti to, da ni mobilen, da mora biti pri miru. Malenkost boljše je če je čas za njegov počtek, takrat joka samo pol ureuser posted image , potem zaspi .

_____________________________

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vožnja v avtu
2.11.2005 14:30:55   
Suzi*
V avtu se je vedno rad vozil. user posted image  Imamo ga še v lupinici. Ponavadi spi, ali pa malo gleda naokoli in potem zaspi. Nikoli ni bilo problemov, edino, če je noč, mu moram včasih prižgat lučko zadaj, ker drugače joka.
Aja, pa dokler ne zaspi, sedim zadaj pri njemu, potem se pa naprej skobacam. user posted image  

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vožnja v avtu
2.11.2005 18:57:15   
SashaB
Mi zaenkrat še veselo uživamo v vožnji, opazujemo vse kar se dogaja okoli nas in zelo radi tudi zaspimo. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vožnja v avtu
2.11.2005 22:01:23   
KK
pri nas je bil pa prej večji problem, ker smo tudi mi zelo leteči in ni bilo lahko it na pot 1h daleč, saj je bil kr vik in krik - še posebej če je avto stal na miru (na kakšnem semaforju ali če je bila kje kakšna gužva).

Upam, da ne bom prehitro rekla - smo bli ravno včeraj na potepu in moram priznat, da je mala bla tko pridna, da sem bla zelo presenečena.

Drugače pa imamo cd-z otroškimi pesmicami in pojemo, imamo igračke - najboljše pa je, da imamo čaj, po katerem skoraj vedno zaspi. Pa če je tema - me drži za prst, tudi če zaspi.

upam, da boste po tej temi začeli uživati v vožnji....user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vožnja v avtu
2.11.2005 22:56:02   
PBJ
Naš se že od začetka rad vozi user posted image . Prej je večinoma spal, sedaj pa je tudi med vožnjo dosti buden in opazuje igrače, ki jih ima obešene. Najbolj ima rad oranžnega leva (iz telegrama), ki ga ves čas gleda, tako da me niti ne sliši, ko ga ogovarjam - mi je že prav smešnouser posted image user posted image user posted image  V avtu imamo tudi cd-je z njegovo glasbo, pa ati in mami mu kaj zapojeta in je prava veselica user posted image

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vožnja v avtu
3.11.2005 1:08:50   
KODA
Našedva sta pa prav uživala v avtu.user posted image Še danes,samo da se pelje,pa sta najbolj srečna.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vožnja v avtu
3.11.2005 23:00:46   
BARBARA R.
Tudi pri nas so bile vožnje muka.Zelo hitro smo prešli na Kiddy Life plus-a in z njim smo se tudi težav rešili. Nekatere lupinice so res prav nesrečno narejene.
 
         user posted image .

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vožnja v avtu
4.11.2005 13:22:08   
vesna.com
Mi smo stari eno leto in je v avtu še vedno za znoret.Pri nas pomaga samo kakšen prigrizek pa smo se tudi temu uklonili samo da je malo miru.Mam pa občutek da je to tudi pri nas bolj zaradi tega, ker je privezana in nemobilna.

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vožnja v avtu
4.11.2005 21:13:55   
156sw
Mi zaenkrat nimamo nobenih tezav. Sedaj je stara eno leto in ima za seboj kr nekaj vozenj po 1500km v eno smer. vcasih je sicer mal sitna pa ji dam jest, kr med voznjo in je potem vse ok. Te krajse relacije po mestu in okolica itak ni panike ko pa gremo domov naredimo dve pauzi po cca. pol urce in to je to - res pa je da imamo sedez ki se ga da "poleci".

ps.: Upam da bo tko pridna se naprej.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: vožnja v avtu
4.11.2005 21:39:12   
Alina_alin
PBJ, ta levček je res zakon. Naši je najljubša igrača. Je zmerom tudi v jajčki, samo pomaga samo prvih 15 minut user posted image
Ja, tudi jaz mislim, da našo moti to, da se ne more premikati in je zabarikadirana v jajčki.
KK, tudi jaz semže pogruntala, da tema naši ni najbolj všeč. Pa sploh sedaj, ko se je ura premaknila, se ponavadi vračave ali vračamo v temi. Pa jo tudi vedno držim za roko. Pa ne pomaga. Pa tiščim dudo v usta, pa pojem, pa levčku trebušček vrtim, pa vse kaj je možno. Včasih zaspi, ampak to je ponavadi takrat, ko je njen čas za spanje. Če pa je naspana, ko krenemo, pa ne bo spala. Eh, bomo že preživeli. Samo kaj, ko pa je tak hudo jokec poslušat...

(odgovor članu 156sw)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: vožnja v avtu
4.11.2005 21:53:44   
Barbela
Jaka je star 4 mesece in za 1x nimamo teh težav. zelo rad se vozi v avtu. Naredili smo že kar nekaj daljših tur, tudi v sosednje države (Avstrija, Hrvaška) in ni bilo problema. Včasih spi, včasih pa bedi - odvisno od časa. Samo, da ima dudko, igrače, nanico in mene, ki mu prigovarjam, pa je vse ok. Upam le, da bo tako tudi v prihodnje. Držim pa pesti, da se vaši malčki kmalu navadijo na vožnjo.

Lp, Barbara

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?