soncicaT -> RE: pregled ščitnice (2.11.2005 16:05:59)
|
Ja, jaz vem kak je ta strah...s tem da mene so na nuklearnem oddelku v bolnici posiljale sestra gor in dol, nakar naletim na eno sestro,dr?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ki me je hudo prestrasila, češ, bog ne daj hodit gor, jaz pa že bila 15 minut gor...pot me je oblil...seveda bila sem v 10. tednu... Zdaj ne hodim vec v bolnico, ampak v eno zasebno ambulanto, kjer so vrata s tisto grozljivo sličico - sevanje, zelo daleč od čakalnice, kar me zelo veseli, dr. me je pa sprejel na drugem koncu, kjer ni nobenih sličic o sevanju. Vprašala sem zdr tam, pa je rekel, da bo prej nevaren kak virus, in da je več sevanja v letalih, skratka pomiril me je, kar mi je zelo pasalo...seveda pa ni fajn se preveč izpostavljat tam. Da bi bila sedaj dostikrat v bližini nekoga, ki seva zaradi radioaktivnega joda-tisto že ne bi bilo fajn, kar pa 30 minut pa ni nič....pa dr. mi je rekel, da taki ne sedijo v čakalnicah, pač pa da jih je največ že zunaj... Lahko da ti je kdo rekel, da se zdravi z radioaktivnim jodom, s tem da takrat sigurno ni seval, če je čakal v čakalnici! Tako da se nimaš ničesar bat, jaz sem sedaj v 20. tednu...tako da upam da bo še naprej vse ok. Se pa strinjam da so zelo neodgovorni.Po nepotrebnem strašijo že tak presrašene nosečke. Nič se ne obremenjuj...vse bo ok.
|
|
|
|