Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
še katera v novembru,v LJ na operaciji ?? 1.11.2005 12:05:25
|
|
|
|
naja78
|
ŽIVJO. najprej pozdravčki vsem fosilkam,sotrpinkam- in vsem pupam nasploh. no,naj vam povem,da se datum moje laparo in histeroskopije strmo bliža. tik tak bo 24.11..ima še katera op novembra???za 1x nism nič ,me bo pa dajal par dni prej. če je še kaka na seznamu,se mi naj oglasi. upam,da bo po posegu vsaj za 50% več možnosti do .čeprav berem,da ni vedno tako lepo kot v . punce držte pesti ,ko bom imela sveže informacije pa se takoj javim v razlago postopkov. lp naja 78,sem kr mal ,včasih sem lohk kej lepga napisala....zdaj po 1,5 letu pa nič več.kr nimam besed.
|
|
|
|
RE: še katera v novembru,v LJ na operaciji ?? 1.11.2005 19:54:32
|
|
|
|
nanica
|
Živjo, jaz bom operirana 14 dni pred tabo. Veliko sreče obema! nanica
|
|
|
|
RE: še katera v novembru,v LJ na operaciji ?? 2.11.2005 11:26:53
|
|
|
|
larisa
|
Čau, mal bom uletela v vajino temo pa vprašala kolk časa se čakale na operacijo odkar ste se naročile? Lp larisa
|
|
|
|
RE: še katera v novembru,v LJ na operaciji ?? 2.11.2005 18:50:29
|
|
|
|
naja78
|
ojla larisa.v lj je čakalna doba od 1-4 mesecev.odvisno kolk se pobrigaš .jaz sem imela željo biti perirana novembra in so mi željo izpolnili.če jo bom dočakala pa drugo.vse je odvisno,kdaj in kako ti variira v mesecu. nanica glej da sporočiš. ,evo ti za srečo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?