mojchka -> RE: dieta 86. dan (1.11.2005 22:09:14)
|
Ja, ja, Al bina, prav si povedala. Težje bo to težo obdržat. Ampak jaz zase mislim, da bom poskusila vztrajat, če ne drugega pa zato, da zaprem gobce vsem tistim, ki mi zdaj pravijo, da si uničujem zdravje, pa da bom potem itak takoj vse gor dobila in naj nikar ne kupujem novih oblek (saj jih še ne! Še malo bom počakala!) itd. (kako so vsi pametni, mater! samo ena znanka (od tu so izključeni prijatelji) je bila iskrena in je rekla, da sem bila potrebna ene resne diete!!!) In tudi jaz nameravam vztrajat pri sadju za zajtrk in ločevanju pri posameznih obrokih. Pa nič jest med obroki. Vse to svetuje tudi knjižica Naslednjih 90 dni, ali kako je že naslov. Pa sem gor mislim vsekakor še zahajat po kake ideje ali vsaj spodbudne besede, zato Al bina, Šplišni in ostale, vas pozivam, ostante še tle... (Splišni, se kar ne morem navadit na tvojo novo fotko... a razmišljam, da bi tudi jaz svojo menjala... še kako kilco dol, potem se bom pa gola slikala in si to dala v avatar - al kako se že tej slikci reče [sm=smiley2.gif] )
|
|
|
|