Izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lenika -> Izcedek (1.11.2005 8:43:21)

Prosila vas bi za pomoč, ker sama ne vem kaj bi to lahko bilo. Noseča sem 13 tednov in danes zjutraj, ko sem se zbudila, sem opazila, da imam nekoliko mokre hlačke. Izcedek je bil brez barve in vonja. Mokrega je bilo za en srednje velik flekec in ni prišlo čez hlačke. Kaj je to? Je to normalno ali je lahko kaj narobe?
Hvala za vaša mnenja in izkušnje.

klavdijam -> RE: Izcedek (1.11.2005 9:00:39)

Ne verjamem, da ima ta izcedek kaj skupnega s plodovnico. Menim, da je lahko to kapljica urina.
Tudi meni se to kar nekajkrat zgodi, kot, da bi bile te vezi rahlejše (noseča sem drugič; 17 tednov)[sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif].
Drugače pa se mi med nosečnostjo ponovno pojavlja močnejši beli tok, a je vse to normalno.
Prijeten preostanek praznikov!!!

Ninica -> RE: Izcedek (1.11.2005 9:49:44)

Jaz sem imela celo nosečnost take izcedke, enkrat čisto vodene, drugič kar goste in skoraj vedno sem mogla imeti mini vložek, ker drugače sem si lahko vedno menjavala spodnje hlačke. To je normalno zaradi hormonov.
Proti koncu nosečnosti me je že skrbelo, ko je bil izcedek voden in sem mislila da mi odteka plodovnica. Potem sem si pa šla kupit tiste vložke za ugotavljanje odtekanja plodovnice - pa ni bila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

arielca -> RE: Izcedek (1.11.2005 9:56:53)

Meni se zdaj proti koncu nosečnosti pojavlja tak izcedek, vendar moja G pravi, da je to običajno zaradi hormonov in lege otroka, ki pritiska navzdol. Nekatere nosečnice imajo močnejši izcedek skozi celo nosečnost, nekaterim se pojavi šele proti koncu, redke so tiste, ki tega nimajo.

Stran: [1]