Še ena T
|
Wawa, moje sožalje. Dedek bo pa zdaj vedno in povsod z vami v vaših srčkih in kot pozitivna energija, ki vas bo vedno spremljala. Ursa, ja res smo lahko srečne, da smo tako lepo prišle do zadnjega meseca. No, katera je zdaj naslednja? Meni se danes ni dalo kuhati kosila. Jedla sem cmoke, ki so ostali od včeraj, zjutraj pa obvezen čokolino. Drugače pa raje počivam ves dan. Zjutraj mi je, ko sem vstala in hotela pod tuš, nekaj steklo ven in po stegnih... Sicer ne veliko, kakših pet velikih kapelj, ampak dovolj, da sem se odločila, da danes počivam... Sicer ne vem, če je to plodovnica, lahko bi bil tudi tako redek izcedek, moja ginekologinja je namreč rekla, da voda odteče v velikih količinah ostalo je pa zanemraljivo oz. je normalno, da je obilen izcedek ob koncu nosečnosti, ko hormoni na veliko delajo, pa še nožnica se čisti. Potem me pa kliče po telefonu očim, češ kaj počnem in ko sem rekla, da počivam, mi je prijavil, da včasih niso ženske nič počivale, pa da so rodile več otrok, zdaj pa rodnost pada. Joj, je on en čustveni analfabet. Odkar moje mamice ni več z nami, se mi zdi, da se mu samo še slabša... No, pa ne bom morila s tem, sem si že 1000x rekla, da se ne smem obremenjevati z negativnimi mislimi. Lepo popoldne in večer vsem in še eno dobro prespano noč želim vsem, ki ne boste šle rodit danes Se beremo. Pozdravček, Teja PDP: 25.11.
|