|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
5.9.2006 7:30:02   
MusiMarusi
Jutro,
user posted image  za uspešno uvajanje!
Pri nas v vrtcu bodo približno vsi isto stari, najstarejši je rojen junija...tko, da super. Od začetka bodo samo štirje, konec meseca 7, konec leta pa šele 12. To se mi zdi super, ker se bo tko postopoma večala skupinica in bo mali lepo počasi spoznaval nove user posted image
Mi bomo tudi stari malo manj kot 11 mesecev, ko začneva uvajanje (drug teden),
lp!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
5.9.2006 8:37:36   
AKŠ
jutro vsem skupaj....

danes vam moram povedat kaj je naredila moja čebelica

seveda je odpiranje omar trenutno zakon....danes se je lotila predalov v kuhinji, medtem ko sem jaz pomivala posodo....kar naenkrat postane prava tišina - se obrnem in kaj vidim...

moja biba je našla v predalu mali paketek kinder čokolade. Fino se je usedla na tla, potegnila ven eno čokoladko, jo odprla (to je seveda malo trajalo) in si jo potem mašila v usta....

drugače ji ne pustim da bi mi odpirala vse od A do Ž in tudi da bi sama jedla čokolado ne....samo me je tko firbec matral ali ji bo uspelo ali ne....in ji je....

ja zdaj bom mogla čokolade skrivat v drug predal user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
5.9.2006 9:07:49   
KIRA
hvala za četitke nana in mojca. sem že gruntala, kako dolgo bo trajalo pri njej. sedaj tud par dni malo bolje spimo. ne zbuja se več na vsaki 2 uri. user posted image user posted image user posted image tako da je mama tud mal bolj na konju kot ponavadi.
v vrtec pa mi še ne bomo šli, čeprav mi ta mesec poteče porodniška. na CSD so mi jo že vpisali, po 16. pa se moram v 8 dneh prijavit na  Zavod za zaposlovanje. tako da bom majbrž še en lep cajt doma in se bom pač ukvarjala z deco in iskanjem službe...
o vrtcu sva razmišljala, ampak dokler dejansko ne bo potrebe, bosta mele dve pri meni.

LP

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
   [Brisano sporočilo]
5.9.2006 9:20:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
   [Brisano sporočilo]
5.9.2006 9:23:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
5.9.2006 13:55:11   
nana 27
Nalin, ko boš utegnila, malo poročaj, kako je preživel prvi dan čisto sam. Jaz ga bom jutri prvič za nekaj minut pustila samega - tako sva se dogovorili z vzgojiteljico. Pravi, da se letošnji otroci v njeni skupini zelo lepo uvajajo in da bo uvajanje hitro mimo. Jaz sem danes opazovala otroke in sem videla, da je najhuje nekje pol ure pred kosilom, ko se jokajo za vsako figo od same utrujenosti - ne vsi, ampak veliko otrok (vključno z Mihom), dopoldne še spi in jim je težko zdržati do kosila, tako da je bilo dobro, da sem bila tam, da sem ga malo ujčkala in okrog nosila, da se malo je zamotil. Kosilo je bilo njami..po kosilu pa sva šla domov in je zaspal v avtu.

Neposredna povezava do sporočila: 1631
   [Brisano sporočilo]
5.9.2006 14:26:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
5.9.2006 14:27:13   
Aja32
Da se še midva malo javiva...

Preživeli tri lepe dneve uvajanja v vrtcu... Zaenkrat so v skupini štirje fantje... Luka neizmerno uživa, samo da ima družbo in da je polno igrač okrog njega... Včeraj sem ga pustila tam samega pol ure, jutri bo pa že težja preizkušnja - po zajtrku odpeketam domov in pridem malo pred kosilom... Ampak jaz mislim, da ne bo problema....

Toliko na kratko in lp A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
5.9.2006 14:52:14   
nana 27
user posted image  za Lukca in Žana! Ja, tudi jaz sem vesela, da nam uvajanje gre. Upam, da bomo v tašnem tempu v tednu ali dveh pravi vrtičkarji. Vsem lep dan!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
6.9.2006 12:15:13   
rumena
Lepo, vse že uvajate svoje škratke, mi bomo pa kar doma. Srečo imate, da ste vrtec dobile, mi nismo bili sprejeti v noben vrtec, kamor smo oddali prošnjo. Mene pa zanima, kako je pri vas s spanjem? Lina ponoči spi celo noč, zbudi se ob 6 ih za mleko in potem naprej. Ampak čez dan pa gre ob 11.30 za eno urco in še potem ob 15. 30 za pol ure do ene ure. Ali vaši že spijo samo 1× na dan? Če hočemo kam popoldne, nam uspe šele po pol 5 uri.

lp

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
6.9.2006 12:59:57   
KBM
Dober dan!!

Mi bomo kar doma ne gremo v vrtec sem dobila podaljšano za 3 mesece,ker hodimo na fth!!
Glede spanja je pa takole:
Zjutraj se vsane okoli osmih potem gre spat ob 12.00 nazaj za tri urce in zvečer gre spat ob 20.00 pa spi do 8.00!!

Zaenkrat nimamo nobenih problemov,samo to se itak lahko hitro spremeni!!

Lp Mojca

< Sporočilo je popravil Boris -- 6.9.2006 13:04:03 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
6.9.2006 14:41:13   
Udb
Ja, tut mi bomo še mal šprical vrtec - se bo pri tašči pazil.

Drugače je pa danes pogledal ven 2.zobek - tako da imamo zdaj zgoraj 2, spodaj pa še nič.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.9.2006 8:55:40   
Udb
Dan.
Danes sva bila pri zobarju. Je mal potipal, ker pogledat Marcel ni pustiluser posted image . Je rekel da je vse ok, naj pazimo, da bo velik grizel itd.
In pazite to - sestra se me je spomnla po 20 letih!!! Hudo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.9.2006 12:04:21   
KBM
Čestitke za 2 zobekuser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   [Brisano sporočilo]
7.9.2006 13:24:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.9.2006 21:44:44   
Aja32
Dober večer,

Luka je dva dni preživel dopoldne sam v vrtcu... Sicer je danes imel malo krize okrog desetih, ko je bil pošteno zaspan in je opazil, da me ni... Pravzaprav sta bili na preizkušnji vzgojiteljica in pomočnicauser posted image ... Potolažiti je bilo treba štiri zaspane in žalostne fantke - ampak jima je uspelo...

Drugače so preostnek dopoldneva dva dni zapored preživeli zunaj, kar mi je zelo všeč... In otrokom je tudi pasalo, sploh pa ker je bilo toliko otrok zunaj na kupu...

No, po kosilu sva odpeketala proti domu - bil je prav dobre volje... Pozno popoldne pa smo šli na sprehod... In to tako, da je Luka hodil ob vozičku... user posted image user posted image user posted image Sicer sprehod izgleda zelo zanimiv, ker je potrebno vsak list, ki leži na tleh vzeti v roke in ga pogledati... Da ne govorim o raznih kamenčkih.... Tako da cca. 100 metrov traja pol ure... user posted image user posted image user posted image   Ampak je ful navdušen, da lahko sam caplja okrog naju in vozička...

Toliko na kratko... Lp A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 7.9.2006 21:48:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.9.2006 8:10:56   
AKŠ
user posted image Udb - čestitke za zobekuser posted image

Aja32 - čestitke za prve korake - to se boste še lovili.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nam je pa danes pokukal ven ta tretji zobek....user posted image user posted image

smo bile pa včeraj na sprehodu in smo šle mal do vrtca,ker so bili otroci zunaj - ta mala je bila tako vesela, da je name kr pozabila. Uvajanja sicer še nismo imeli, ampak se mi zdi daa ne bo nobenih težav.....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.9.2006 10:16:14   
Udb
user posted image user posted image user posted image Punce, ne morem verjeti. Prej nobenga zoba od nikoder, zdaj pa že 3. v 14 dneh. user posted image Zgleda da bomo mi to zdaj nahitro opravili. Upam da res nahitro, ker že 1 teden ne spimo in sem taka kot zombi! Pa še šola si  mi je začela in se tako 2x na teden vozim v Lj - kjer imam pouk celo popoldne. In to ne tak pouk, ko sediš in pišeš, ampak tak, kjer  skoz sodeluješ. Jao meni! user posted image Se mi zdi, da  ko se bo še služba začela, bom pa res pregorela!! No, dovolj jamranja. 

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.9.2006 10:20:15   
KIRA
živjo UDB . se ti lahko pridružimo. sedaj je v enem tednu praktično naša tamala žverca dobila drugo "žagico". moji punci sta si res podobni kot jajce jajcu. user posted image user posted image user posted image
prva je tud čakala do 10 meseca, pol pa po tekočem traku... sedaj pri 2 letih ji grejo ven spodaj petice, za zgoraj pa nisem ziher.

< Sporočilo je popravil KIRA -- 8.9.2006 10:21:24 >

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.9.2006 11:50:43   
KBM
Čestitke za zobke AKŠ,Udb in KIRAuser posted image user posted image user posted image ,mi pa čakamo ta osmega že 2 meseca ni nič kaže se pa že lepo,no bomo pa še počakaliuser posted image

Ja danes je pa kar kislo vreme zunaj,Karin je že šla spat prej kot ponavadi je bila malo tečna in sem jo kar dala,sedaj spi kot mali polhek!!user posted image
No potem bomo šli pa ven in upam,da ne bo deževalouser posted image

Lp Mojca

< Sporočilo je popravil Boris -- 8.9.2006 11:51:14 >

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
9.9.2006 8:39:47   
KBM
Dobro jutro!!!

Da se na hitro oglasim,mi smo ok,sedaj gremo malo po nakupih pa še vreme je kar lepo,kaže se, da bo danes lepo vreme!!
Pa še to mi smo sedaj že bolj izpili po vseh štirih že gre brez problemov,samo včasih ji zmanjka moči in pade - to je pa posledica,ker je bila že ob rojstvu full mehka!!
No važno je da napredujemo!!user posted image user posted image

Lep dan Mojca

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
10.9.2006 9:16:15   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  Karin in mamica!!! Se nekaj časa nisem javila, ker se je skupaj z vrtcem začela tudi bolezen oz. malce hujši prehlad z mokrim noskom in kašljanjem pa še štirje zobki mu rinejo ven user posted image Tam so bili vsi otroci taki že ko smo začeli z uvajanjem. V petek sem ga imela doma, zdaj pa upam, da bomo tja šli spet v torek ali sredo. Vsem lepo nedeljo!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
10.9.2006 15:53:30   
KBM
Upam,da bo kmalu minil prehlad in,da se bodo zobki pokazali brez pretiranih bolečinuser posted image
No mi smo sedaj prišli domov,smo bili malo na sorehodu,sedaj bo pa Karin jedla in gremo še malo pred hišo,potem bo pa že čas za spat!!

Lep dan Mojca

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
10.9.2006 22:23:07   
AKŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image karin!!!! kr tako dalje  - pravijo da se počasi daleč pride....

ajajaj punce - jaz pa bom dobila živčnega vsak čas.... Lea je postala grozna....trmasta in vzkipljiva. Da ne govorim o izsiljevanju. Če ni kaj po njeno, se začne kr trest in postane čist rdeča v obraz - seveda nato sledi jok in vpitje.....

tole se sedaj vleče že drugi teden. Danes pa je bilo najhuje. Bile smo na obisku pri njenem bratrancu - ko ni dobila neke igrače je bil takoj rompompom.....na koncu je bla kr pikasta od joka in vpitja.....

želi imeti vse tisto, kar je prepovedano - najbolj so ji všeč daljinci in telefoni. Kaj pomeni beseda NE razume  - zaleže pa nikakor ne!!! Me samo gleda in se smeji, ter med tem časom že ušpiči lumparijo....(včasih me tolk razpizdi, da bi ji kr dala kakšno po rit....samo - kaj ko nebi nič pomagalo.....user posted image ...po moje bi bilo še slabš....kaj pa vem....sedaj šele razumem, da ni lahko bit mama)

jaz srčno upam da jo bo kmalu minilo.....

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
10.9.2006 22:57:55   
KBM
Dober večer!!

Ja res je AKŠ počasi se daleč pride!!
Pri nas je tudi Karin včeraj nekaj hotela trmo kazati in sem ji vzela revijo,ki jo raztrgala da je ne bi v usta tlačila pa je začela full kričati in jokatuser posted image Ne vem kam to pelje vse mora biti po njenouser posted image

Pa še ena novička,sedaj je že tudi bolj močna in se postavlja na noge,tu je še ena slikca

user posted image

< Sporočilo je popravil Boris -- 10.9.2006 23:03:38 >

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?