|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
17.8.2006 12:46:10   
KBM
Danes je pa moja Karin stara 10 mesecev,nekaj slikc sem priložila v album!!
Drugače pa smo glih včeraj dobili 8 zobek!Malo je bila tečna in ni mi hotla spat!!
Pri nas se je pa šele sedaj odprlo in smo morali jogi spustiti čisto do dna v posteljici,ker se je že začela vstajati,res lepo napreduje!!Fth imamo 24.8.in bo fizioterapevtka full presenečena ker je v 2 tednih full napredovala!!
Pa gristi je začela,če slučajno jaz sedim zraven na postelji ali kavču se hitro meni priplazi in me že ugrizne potem se pa full smeji - ali vaši malčki tudi grizejo?

AKŠ upam,da se ta vikend ali pa ponedeljek kaj vidimo,ta taden nisem ostala v Hrastniku,ker ima delavka na socialni dopust in nisem mogla nič rihtat!!

Udb upam,da se kmalu pozdravite,saj čudnega ni nič da ste prehlajeni,ker je vreme full čudno!!

Lep dan,danes je pa vsaj malo sončka!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Boris -- 17.8.2006 12:47:15 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
17.8.2006 12:57:25   
KIRA
moja "lin" pa še nič zobkov nimauser posted image . nekaj se že kaže spodaj, ampak še niso zunaj. zato pa že tekamo okrog kot naviti. mame sploh ne šmirgla, ko hoče kam it, jo enostavno ucvre. tud križem kražem po dvorišču. tud bežat že začenja, da jo komaj utegnem lovit. smrklja mala navihana. user posted image user posted image user posted image pa kamne vneto v usta daje. sem jo že parkrat skregala in to pošteno. očitno se je prijelo, ker je danes cel čas previdno opazovala, če jo gledam.
govorimo pa "ne, ata, mama, njam". hihi - to zadnje najraje, ker je kar ješča. pravo nasprotje moje tavelike.user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   [Brisano sporočilo]
17.8.2006 13:09:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
17.8.2006 13:21:35   
KIRA
kaj hodi, dirče. sicer vmes še vedno štrbunkne, ampak to je ne ovira. user posted image user posted image user posted image njej se je blazno mudilo za večjo pa se je hitro naučilla. skoraj dober mesec prej kot večja - če pa sem večjo morala "spodmetavat " po navodilu ščuknjene peditrinje v zdr. domu. pol smo pa pri 9 m menjali, ta novi pediater mi je pa reku, da naj jo še vzpodbujem, pa je na svoj 10m RD začela hodit. kar tako. sama, brez kake dodatne pomoči in stimulacije.  ampak ker sem jaz cvikala namesto nje, sem jo vedno vsaj malo prijela za rokico naj ne pade. user posted image smotana mama.
ker pa se iz izkušenj učimo , pa vidim da ni nobene potrebe za tako previdnost, pa sem tamalo pustila, naj gre in dela po svoje.  čisto samostojno brez držanja za roko hodi zadnjih 10 dni ali pa 2 tedna nekje. brez držanja za karkoli.

pa odkar je tako aktivna je tud malo shujšala in ni več taka bunka kot je bla. poje, pa še vedno rada vse kar vidi, razen morda banane. nad tem ni preveč navdušena. papa pa vse od pomfrija, do špinače, smokijev, kruha, vse živo.. ampak če se le da, ji raje dajem male koščke v usta. če pa še nima zobk in se tako matra z grizenjem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
17.8.2006 13:35:56   
nana 27
O, kako vas je lepo brat user posted image  Miha pa se mi nonstop dviguje ob mizi v dnevni sobi in dela kroge okrog mize in je tako hiter, da ga komaj dohajam. Jaz pa zraven stojim in sem v pripravljenosti, da ne omahne s celim telesom nazaj. Misli, da zna že hodit pa hoče od mize kar v prazno proti kuhinji stopit user posted image  Strah me je, da bi z glavo pribil v mizo. Mogoče veste, kako se otroka pravilno spodbuja k vstajanju in hoji. Vem, da naj se ga ne bi, ampak če je njegova želja velika, mu pa ne morem preprečit. Če ima katera kontakte s fizioterapevti, naj prosim malo napiše, kaj pravijo oni pa kakšno vajo opiše. Še eno vprašanje za bodoče vrtičkarje. Ali je res, da se mora otroke, ki gredo v vrtec predhodno cepiti proti ošpicam, rdečkam in mumpsu?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
17.8.2006 13:36:39   
AKŠ
ja Boris - bova doma soboto in nedeljo!!! pa še sami sva - ker oči po cel dan dela....

a boste pršle vidve gor?

no ja - saj se bova zmenli a ne?

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
17.8.2006 13:38:24   
AKŠ
ja Nana res jih je potrebno cepiti - midve že imava datum za cepljenje določen, en teden prej pa morava še v laboratorij....kakca nest...

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
17.8.2006 13:55:05   
nana 27
 Hvala za informacijo o cepljenju!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
17.8.2006 16:57:56   
KBM
Hello AKŠ,mi bomo v soboto šli v Hrastnik,ker jutri gremo še na rojstni dan,tako,da se bomo oglasili lahko pri tebi v nedeljo - no te še pokličem ali pošljem sms!

Lep dan!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
   [Brisano sporočilo]
17.8.2006 17:27:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
17.8.2006 17:55:21   
nana 27
Pri nas je pediatrinja to cepljenje predvidela konec oktobra. Podpisala mi je potrdilo za v vrtec, ampak glede cepljenja ni pa nič posebnega rekla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1486
17.8.2006 18:12:47   
soncek&luna
ojla,
moj skrat hodi samo, ce se mene drzi za roko... sicer ga k temu ne spodbujam prevec, imam prevec rada svoj kriz user posted image ... drugace se dvigne takoj, ko ima moznost in tudi spusti se ter stoji par sekund samostojno... da pa bi se preprijemal za kaksno stvar pa noce... se sploh ne sekiram, ko bo imel obcutek, bo ze sam naredil prvi korak ...

grize tudi moj... zobkov je cedalje vec... zgoraj mu kar stirje ven kukajo... pa kregava se tudi ze, ce mu kaj ne dovolim (prijemanje kablov in tv-ja), se mali kar kregat zacne... je tako hecen

tolk na kratko

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
17.8.2006 19:41:04   
MojcaG
pozdravljene!!
joj, kolk ste veliko napisale! user posted image user posted image

mi smo danes imeli posvetovalnico, zdravnica je bila prav navdušena nad Liu, čeprav jo je mala enkrat vmes okregala, ker ji je vzela igračo iz rok.

mi pa ne dobimo potrdila za vrtec, preden bi bila cepljena. to je tukaj obvezno. Liu gre šele oktobra v vrtec, nekje proti sredini, zato bo takrat šele cepljena.

dobivamo nov zobek zgoraj - opazila zdravnica, čeprav se še nič ne čuti. tudi samo z dvema poje celo jabolko - sama. potem bo pa itak pohištvo zgrizla!

Liu bi hodila, če jo kdo drži, drugače pa se preganja ob sedežni, stolih, mizici.

Ali se še kaj hranite ponoči? Dojenje, flaška..? Pri nas to itak ne pride več v poštev, ker niti noče dojiti, niti mleka piti, vendar ima pri sebi flaško čaja, s katero se tudi potolaži, če se zbudi.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
17.8.2006 22:12:17   
Udb
Naš otrok zvečer noče zaspat! Verjetno se boji da bi kaj zamudil! Pa če si prej še tako mane očke in če je še tako zaspan, ko ga dam v njegovo posteljico je konec! Takoj se vstane! In potem tuli kot zmešan, dokler ga ne dvignem. Ne vem, no. A ga naj pustim da kar tuli -  sm to ni nek nežen jokec - to je s celimi pljuči in ne neha!! Pol mu pa vse iz nosa teče in je spet problem. Grrrr. Pa nimam občutka da bi ga do sedaj kaj razvajali na tem področju. Ponavadi je zaspal takoj po steklenički...zdaj pa tako...user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
18.8.2006 6:34:05   
nana 27
Udb, tudi našega v zadnjem času "meče" in je kar težka ga uspavat. Mencanje učk in dolgo uspavanje pa sta na sporedu tudi pri dnevnem počitku. Se Marcel že bolje počuti?  

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
18.8.2006 8:16:33   
Udb
Nana, Marcel je že skoraj čisto dober - še čisto malo šmrka. Hvala bogu.user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 10:02:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
18.8.2006 11:08:18   
Udb
nalin, res? Samo, če grem ajz ven iz sobe - uff...pol je šele hudič!! user posted image No, bom probala še to varianto. Mi mamo drugače pol tako, da se jaz uležem v svojo posteljo, pol mali mal skače po meni in po postelji (ene 15 min) in potem zaspi - in ga samo prestavim v njegovo posteljo. Samo tale čas se pa zadnje dni fajn podaljšuje!

Neposredna povezava do sporočila: 1493
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 16:11:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
18.8.2006 17:36:02   
AKŠ
joj punce, tud pr nas je tole spanje ratalo en velik problem....

dve dni zapored jo poskušam dat spat brez ujčkanja in uspavanja....oba dni se je tolk jokala, da se je začela skor dušit - seveda sem jo pol vzela v roke - da ne povem kolk časa je trajalo, da sem jo umirila...groza....

danes sem šla mal v shoping - naletela sem na eno industrijsko prodajalno tekstila in naj vam povem, da sme dobila dve full luštni trenirkici za mojo bibo - seveda sem vzela dve malo večji številki, da jih bo imela za v vrtec. Hotela sem kupit nekaj ugodnega, saj vem da le ta v vrtcu ne bo dolgo ostala lepa user posted image  . In ne boste verjele kolk sem dala zanjo - 990 SIT - pa moram rečt da je full lepa, pa še nek medek je gor, k ga lahko stisneš in piska....

najmanjšo številko imajo 80, tako da mi je kr žal, ker jo nisem dobila še za zdaj, da bi jo imele za na sprehode.....no ja, saj bo zrastla a ne....

Neposredna povezava do sporočila: 1495
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 17:38:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.8.2006 18:29:50   
AKŠ
v trbovljah....

če mi na Z.S. daš svojo tel št, ti lahko pošljem MMS, kakšna je ta trenitkica....lahko se tud zmenmo, pa če ti je všeč ti jo kupim in pošljem....

Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.8.2006 18:45:16   
AKŠ
kr

< Sporočilo je popravil AKŠ -- 18.8.2006 18:54:29 >

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.8.2006 18:47:58   
AKŠ
tole mi ni uspel....
samo malo....

kako morma slikce prpopat?....

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.8.2006 18:55:34   
AKŠ
joj kolk sm zakomplicirala  user posted image user posted image user posted image

slikice trenirkic so v mojem albumu.....

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?