nana 27
|
Ojla, Nalin in vse ostale oktobrke! Najbolje bo, da zamenjaš pleničke. Mi smo že morali zamenjati DM-ove pleničke, ker je imel pikasto ritko in žavbice niso pomagale. Zdaj smo na pamperskah in ima lepo ritko. Še vedno imam neporabljen paket DM-ovih pleničk, ampak toliko Gorenjci pa nismo, da bi jih do konca porabili Mogoče bi poskusila z drugimi Fixies, Pampers itd. Pri pikicah zelo pomaga tudi kremica Menalind derm, ki jo dobiš v lekarni. Ni preveč mastna, a vseeno zagotavlja dovolj vlažnosti. Je brez parfumov, vsebuje olje svetlina in čebelji vosek. Poskusi, če ne bo pomagalo drugo. Danes je bil lep dan. Upam (močno upam), da danes ne bo preveč joka pred spanjem. Včeraj se je noro dolgo jokal in nič ni pomagalo. Pa še poliva ogromno, tako da sva ga v pol ure morala 4x preoblečt in ker ga vedno oblačim v 2 mako majčke, mi je zmanjkalo majčk Zdaj bova kupila celo zalogo slinčkov, če bo kaj pomagalo. Najhuje je, ko ga že preoblečeš in se ves čas dere, nato malo pogleda, se napne in že imamo namočene majčke. Včasih pa celo na eno previjanje 3 pleničke porabimo, ker se direkt v novo polula in nato spet v novo pokaka Zjutraj me je skoraj kap, ko sem se zbudila. Za hrbtom mu vsak večer zavijem brisačo, da bi lepo spal na boku in zjutraj sem ga našla obrnjenega na hrbet z rokami v zrak. Naš fant je zgleda zelo močen, ker se sam obrne, ampak mene je pa strah, da se ne bi zadušil, ker imamo težave s polivanjem. Nalin, oktobrke res nekaj "štrajkamo" s pisanjem.Vidim, da so novembrke bolje razpoložene po porodu Mene se je po porodu lotila takšna čudna otožnost. Zdaj je že veliko bolje..Upam, da bo čez čas še bolje, ko sem nam bodo naši pikci zavestno smejali in se odzivali na naše besede.
|