MojcaG
|
Jutro! O fajn, Nalin, sem vesela, da se je umirilo drenje pri vas. Jaz sem tudi mislila, da bo Hana dobila vodene koze, ker so jih pa mislim da vsi preboleli v njeni skupini, pa še z eno punčko se je igrala, ki jih je imela, tik pred izbruhom, ko bi naj bili najbolj kužni, pa nič.. Drugače se pa tudi moji dve imata fejst radi, zavpije le Hana tu in tam, ker konstantno hoče imeti točno to, kar ima Liu v rokah.. In jo oponaša kot taka mala papiga. Kar naredi Liu, bo naredila Hana. Liu pa čist nič ne zatoži, pa bi mi kdaj "koristilo", če jo npr. vidi da leze po omari ali izvaja salte, kadar jaz ne opazim, ampak ne pisne. A ste že vse na dopustih? Jaz še tri tedne delam, pa gasa.... Mal še vseeno cvikam, ker gremo na Hrvaško. Sicer so oni zdej v kupu težav, tak da upam, da se ne bojo imeli časa z nami obremenjevat. Nalin (in Nana -btw kje si...?) vprašanje za vaju, Aja32 je že enkrat napisala, da njena sončka gresta skupaj spat in se to fajn obnese.. Kako je pa pri vama? Pri nas še vedno hodita spat ločeno, najprej Hana zaspi, potem gre spat Liu. Si kar nekak mislim, da bosta norele do treh zjutraj, če ju dam skupaj v postelje. In da ju bom našla povsod, vsako na svoji polici v omari ali na stropu ipd.. In kako ste ostale? Udb, si si mogoče že kaj premislila?
|