Marogica -> RE: ja ali ne? (31.10.2005 11:13:57)
|
Jaz bi se odločila proti otroku in ti povem tudi zakaj: 1. prvo bi si uredila stanovanjsko situacijo (otrok potrebuje prostor in to je mišljeno, da je težko živeti v sobici z otrokom, ali pa v majhnem stanovanju. To ne pomeni, da se ne da, vendar je najmanj, kar bi naj otroku nudila, je svoja sobica ali svoj prostor. Seveda ga ne potrebuje takoj, vendr vedno večji bo, težje bo za vse tri.) 2. našla bi si službo (lahko boš prejemala porodniško-finančni aspekt, najbolj pomembno pa je, da se vsaj nekaj časa "socializiraš" tudi na tem področju, ker to pomeni zate osebno samopotrjevanje, učenje ter drugaćen vzgled otroku) 3. se prepričala, če so pogoji zreli za otroka(s tem mislim vajino zvezo, ki je očitno "mlada", kar pomeni, da sta vidva po letih mlada in vama priporočam, da še malo živita življenje, hodita po svetu, se bolje spoznavata in ugotovita, če sta res za skupaj-in to za celo življenje, ne za nekaj let.) Otrok pomeni odgovoronst na vseh področjih, ne pa samo, da ga ljubiš in imaš rad. To je premalo. Na žalost je tudi finančni aspekt pomemben, pa čeprav govorim o osnovnih stvareh, je denar enostavno važen. Torej, jaz bi počakala na tvojem mestu. Pri tvoji odločitvi (kakršnakoli že bo) pa ti želim vse najboljše p.s. mi je pa všeč, da si to vprašanje sploh zastavila-najbrž bi tudi ti rada odgovorno ravnala in ti ni čisto vseeno.
|
|
|
|