Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomen vaših nickov? 1.11.2005 12:49:36
|
|
|
|
artista7
|
sem umetniška duša in veliko slikam, fotografiram, kiparim. Zato artista (italijansko). 7 je moja srečna številka in rojstna številka, rojena sem 7ga v mesecu Daddy, ti si pa itak faca.Svaka čast!
|
|
|
|
RE: Pomen vaših nickov? 1.11.2005 15:18:35
|
|
|
|
Lianna
|
Lianna. Po barbiki. Oz mini barbiki. Na nekem obisku sem jo videla in mi je bilo ime zelo všeč.
|
|
|
|
RE: Pomen vaših nickov? 1.11.2005 15:55:07
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz pa sem nick sestavila kar tako... ker sem atija mojega sina veckrat klicala soncek, luna pa me spominja na nekaj drugega... v bistvu pomeni nick on in jaz... oba sijeva, vendar nikoli skupaj
|
|
RE: Pomen vaših nickov? 1.11.2005 15:55:29
|
|
|
|
soncece24
|
Odkrito povedano:nimam pojma, kak sem prišla na nick, vse ostalo je bio že zasedeno...
|
|
RE: Pomen vaših nickov? 1.11.2005 16:05:58
|
|
|
|
Gina
|
Vsa imena, ki sem jih hotela dati in so v povezavi z mano ali kom od mojih, so bila zasedena, in to ne glede na to, kako sem velike in male črke spreminjala. Številk zraven nisem hotela. Potem sem pa rekla, da si moram kakšno bedarijo za nick izmislit, ki bo čisto nenavadna, pa čudna. Pa sem prvo stvar, ki mi je tisti hip na pamet prišla napisala: Gina. Zdaj mi je pa ime všeč ratalo, samo je tako hecno, ker ga nekateri preberejo z Gina (g=g), drugi pa z Đina. Ampak je vseeno, oboje je čist fajn.
|
|
|
|
RE: Pomen vaših nickov? 1.11.2005 21:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malika Moje je priletelo iz neba-popolna izmišljotina, čeprav sem bila zadnjič zelo šokirana, ko sem nekje našla še eno maliko(sem skoraj 100%, da me kopira); in pa malik nekaj v zvezi s božanstvom; nisem verna in tako se na te stvari ne spoznam malik pomeni tudi idol
|
|
|
|
RE: Pomen vaših nickov? 2.11.2005 10:11:10
|
|
|
|
ninocka
|
Tko me klicejo najblizje kolegice (kao ljubkovalno). Sam da je tist C v bistvu sumnik, ampak ker na racunalniku nimam slovenske abecede, sem pac namest sumnika dala sicnik Kok sem zakomplicirala, se sama sebe vec ne razumem
|
|
|
|
RE: Pomen vaših nickov? 2.11.2005 10:51:17
|
|
|
|
Skorpija
|
Ja moj nick je zelo brez domisljije - kmalu bom imela rojstni dan... Šumnika pa nisem imela na razpolago, zato z S... Je pa zanimivo, da nikol ne debatiramo o avatarjih, ki so meni bolj zanimivi kot nicki - po njih si tudi bolj zapomnim ljudi... Moj najljubsi avatar je od Tiki - vsaj mislim, da ima tak nick, na avatarju ima eno japončico...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?