lenika -> RE: MAJČICE (16.11.2005 17:03:53)
|
Pozdravljene majčice! Jaz imam pa zadnje čase toliko dela v službi, da kar nimam časa za pisanje. Jaz sem se do sedaj zredila za 2 kilograma in to v zadnjih dveh tednih, prej pa nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], tako, da jih imam sedaj magičnih 50. Upam, da ne bo sedaj teža s takšnim korakom hitela naprej. Kakorkoli že, saj ni važno, samo, da je z dojenčkom vse OK. Kar se tiče oblačil, imam že ene malo večje, raztegljive nove hlače, nisem jih pa še oblekla, nosim še dvoje stare, ki so mi bile prej malo preširoke. Še kakšne bo treba nabavit, pa čakam, da se še malo bolj razširim. Drugače pa je zjutraj moj trebuh precej manjši kot zvečer, ko je pa že prav pošteno nosečniški. Saj v bistvu komaj čakam, da mi bo že na zunaj videt, da sem noseča in bom lahko s ponosom kazala trebušček, ki raste. Drugače pa komaj čakam ponedeljka, ko imam zopet pregled, da se prepričam, če je vse OK, upam pa tudi, da bom svojega otročka že tudi kmalu začutila. Sonca, ja meni je tudi v 12. tednu naredila takšen pregled, sedaj se spomnem. Lepo se imejte še naprej in pišite še kaj.
|
|
|
|