Anonimen -> Nočno zbujanje (31.10.2005 8:59:13)
|
Saj vem, da ste o tem že govorile, ampak takrat me še ni zanimalo..... Večerno uspavanje smo končno osvojili. Zdaj pa se mi mali štirimesečnik prebuja vso noč na približno uro in pol. Dude nima, da bi ga z njo potolažila, prav tako noče piti čaja, če mu ga ponudim. Tako ostane samo dojenje! Kake pol urce je nato pri meni, nato ga prestavim nazaj v posteljico, kjer včasih zaspi takoj (brez joka in protestiranja), večinoma pa najprej malo joka (ni hudega). Nato eno uro spi, in postopek se ponovi....tako do jutra. Podnevi tudi ne spi kaj dosti - dve uri spravi skupaj le v vozičku na sprehodu, sicer pa samo malo zadrema 2-3 krat po pol urce ali manj. Najraje bi ga spet kar k sebi vzela za vso noč, kot je bilo prej neka časa, vendar smo takšno spanje ukinili (je res boljše tako za vse), ampak res ne bi želela delati enega koraka naprej in dva nazaj. Naj povem še to, da mleka je dovolj, saj čez dan se ne hrani tako pogosto, zato mi ne predlagat kakšnih dodatkov pred spanjem. Ali se da kaj narediti, ker bi res rada vsaj maaaalo več spala, ali pa je treba le počakati, da ga mine?!
|
|
|
|