mammy26 -> Kako znižati visoko vročino (31.10.2005 6:34:48)
|
4 dni me že matra visoka vročina (med 38 in 39,3), ki je z Lekadolom Plus spravim dol samo za tri do štiri ure. V soboto sem dobila tudi Hiconcil, zaradi vnetja zgornjega dela dihal. Vendar če odmislim glavobol, omotičnost in visoko vročino, rahel kašelj - ki se nič ne ščisti, počutim ok. Nimam nahoda, ne bolijo me kosti, ne boli me grlo. Sem pa doječa mati, torej imam precej omejeno kaj lahko jem od zdravil in kaj ne. Tudi mož je zbolel, s tem da ima on še ena dodatna zdravila, ki jih jaz seveda ne smem ter je tako že boljši. Sin je imel tri tedne nazaj iste simptome, pa so mu Hiconcil zamenjali za Sumamed, ki pa mu je zagrabil. Prosim, dejte mi povedati s čim lahko še "uničim" to vročino, ki me totalno položi v posteljo. Tuširam se z hladno vodo, dajem si kisove obhladke, a [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] nič mi ne pomaga. Še bolj pa me skrbi, ker skoraj nič ne jem, saj mi ne paše, da bom kaj kmalu izgubila mleko.[sm=smiley19.gif] Pa tako rada jo dojim. Upam da nisem preveč zatežila in hvala vam.
|
|
|
|