Goltanje zraka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Pobalami -> Goltanje zraka (30.10.2005 20:05:16)

Moj sin že od rojstva naprej ko sesa piha in hrope kot lokomotiva. Zdaj pri enem mesecu ga hranimo samo s stekleničko in ker sesa tako močno zraven pogoltne ogromno zraka. Zaradi tega ima cel dan in tudi ponoči krče oz. ga zelo močno boli. Uporabljam aventove cuclje ampak tudi nukovi iz lateksa ne spremenijo zadeve. Če uporabim dudo z večjo luknjo ga pa zaliva.
Zgleda, da ne zna lepo piti ampak požira mleko in s tem zrak. Nosek ima prehoden.

Ali je katera imela podobno težavo in ali mislite da se bo "naučil" lepo sesati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]?




Anonimen -> RE: Goltanje zraka (30.10.2005 20:16:37)

Mi smo imeli iste probleme, ko je kdo slišal kako Nik pije, je se nasmejal do solz(čeprav nam ni bilo smešno)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Pojedel je več zraka kot mleka, vendar sva lepo podirala kupčke intako ni bilo problemov..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Sicer zdaj mleko zelo lepo pije, čaj pa še vedno isto, upam, da ga počasi mine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]Dosti krat se mu tudi zaleti, ker preveč vleče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Cucelj na flaši imamo avent(za mleko 3, za čaj pa še vedno 1, ker drugače smo zaliti do konca)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




KODA -> RE: Goltanje zraka (30.10.2005 21:58:45)

Naš tamali je jedel tako,da je sopihal kot lokomotiva.Kosem ga vzdignila je obvezno bruhnil,nato pa jedel naprej.Bruhnil pa je zato,ker je pogoltnil preveč zraka.




Stran: [1]