razlika med sirupi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

nynna -> razlika med sirupi (30.10.2005 16:25:46)

Naša pikica je danes ponoči začela kašljati in to ni prav moker kašelj bolj je dražeč in suh. Zda me pa zanima če bo narobe če ji dam sirup Prospan, ki ga imam  doma je pa za izkašljevanje, za moker kašelj. Ali ima katera kakšen nasvet kaj naj ji dam drugega, če ne smem dat  Prospana.. Stara je pa eno leto.
Hvala za pomoč.

Marogica -> RE: razlika med sirupi (30.10.2005 16:51:33)

Jaz ji sirupov za kašelj ne bi kar tako dajala. Eni so za izkašljevanje, drugi za pomirjanje kašlja. Pri določenem kašljiu je potrebno, da se najprej "izkašljaš...
Sama pri našem tudi nisem vedela točno in sem šla raje k pediatrinji, Namesto Prospana (ki ga imam tudi doma), sem dobila SInekod in pa inhaliranje.
Jaz ji n a pamet ne bi dala tega sirupa.

ursk@ -> RE: razlika med sirupi (30.10.2005 17:59:30)

Prospan je za lažje izkašljevanje. Danes sem Tini dala že dvakrat po žličko, ker je začela kašljati včeraj ponoči. Če bo še danes ponoči kašljala ji bom dala kar v spanju sinekod - kapljice, da se mi ne prebudi in ne prebudi druge punčke.
Pred cca mesecem je pa tako kašljala Jana in sem seveda šla k zdravniku, pa me je lepo pomirila, da ni to nič takšnega. Saj antibiotikov ne pišejo kar tako, še posebej če ni vročine. Jaz bom počakala še par dni.

Sibil_ -> RE: razlika med sirupi (30.10.2005 19:28:12)

Za suh kašelj je Slezov sirup.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
LP,
Sibil

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.10.2005 19:47:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]