|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.10.2005 13:32:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponoči se utapljam v...
30.10.2005 13:40:15   
frutka_
Običajno sem ga pred spanjem podojila in vedno sem imela nedrček z blazinicami,ki  so vsaj malo ublažile mleko. Sicer pa je  fajn da nedrček uporabljaš, ker je pomembenm da prsi obdržijo obliko, ker se vezi zaradi teže mleka razpustijo, postanejo ohlapne. Aja, pa kadar sem spala na trebuhu sem bila vedno mokra!

Če te nedrc moti morda nimaš pravega. Mothercare ima fine in mehke modele

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2005 14:22:12   
Anonimen
Kaj pa  plenice na prsi? Saj najbrž ne spiš ne vem kako trdno, da bi se ful v spanju premetavala po postelji, ko imaš malčka  ob sebi.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2005 15:22:24   
Anonimen
Nalin,

meni zelo pomaga, da imam na bradavicah vedno tiste "školjkice" iz silikona, v katerih se mleko zbira, sicer bi tudi za mano ostajala mlečna sled. Sicer je zoprno, ker ne morem spati na trebuhu, ampak bom že preživela. Pa dobro je, da si zvečer dojke čim bolj sprazniš.

Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2005 15:37:27   
PBJ
Pri meni ni šans, da bi spala brez modrca in blazinic.Sem nekajkrat poskusila, ker sem mislila, da več ne bo takih navalov mleka čez noč in je bila pižama mokrrrrrrrrra.
Torej modrc in blazinice, drugače ne bo šlo..
lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
30.10.2005 17:58:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2005 18:34:54   
eva1
Jst sem prvih 5 mesecev nujno mogla uporabljat modrc+plenico notr, pa še to sm 3x na noč menjala, ker je lilo od mene...sploh po 2 mesecu, k je mali celo noč prespal-da pa sploh ne govorim, kolk so me prsi ponoči  bolele, ni bilo variante da sem na boku spala, sem imela občutek, da bo vse eksplodiralo, tok je blo mleka...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
30.10.2005 18:35:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2005 19:48:40   
Dejča
Jaz tudi spim brez modrca in na začetku je bilo res kriza, a sem imela blazinice noter, pa je bilo boljše. Včasih je bila mokra cela postelja, sploh, ko je Tara prespala vso noč. Zdaj se je že umirilo, zgleda, da imam manj mleka.

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2005 20:04:55   
krompircek
haj
tudi jaz si prve tri mesece nebi mogla predstavljati brez modrca in blazinic bi bila vsa postla mokrauser posted image .zdajbi že šlo ampak pravijo da je bolje da uporabljaš modrc da nimaš pol jošk do kolenuser posted image .

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
30.10.2005 20:32:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krompircek)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.10.2005 20:38:54   
sezam
Men je patronažna rekla, da bolje da ponoči nimam modrčka, ker le ta tišči na vode, ki se user posted image  lahko zamašijo in sledi, saj veste kaj, user posted image  ... vnetje. Problem sem rešla tako, da sem imela vedno not plenico, ki sem jo pripela s "knoflcam" za spodnjo majico - bilo je pozimi, tako da mi ni blo vroče. Ko pa se je segrelo, pa sem plenico imela pritrjeno z mrežastimi hlačkami (kot smo jih imele v porodnišnici, le da sem malo prerezala) in se je obneslo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.10.2005 20:40:42   
sezam
Nalin, po moje zarad tega ne moreš imeti jošk do tal, saj ležiš in ne pride taka teža na njih. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
30.10.2005 20:58:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.10.2005 22:07:32   
Anonimen
Mene je tudi modrc ful motil,ker sem navajena spat brez nič.Sem si vzela en tak top,ki je bolj oprijet in fajn drži blazinice.Plenica se ni obnesla,ker je blo vse skozi in skozi mokro.Na trebuhu pa še po 5. mes ne morem spat...

Neposredna povezava do sporočila: 15
30.10.2005 22:41:20   
polona2
Jaz sem imela isti problem. Grozno. Pomagal mi je modrček, ter blazinice za dojenje(Tosama ali  Chicco), takoj, ko sem vstala, pa sem uporabila školjkice Chicco, ker drugače sem bila v momentu vsa v mleku. Prav hecno...ali pa tudi ne...user posted image
Tako je bilo v prvih dveh-treh mesecih, potem se je stanje umirilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.10.2005 23:12:07   
Skaana
Rešila problem tako, da sem pod fino raztegljivo spodnjo majčko dala tetra plenico ali dve. In po vsakem podoju menjala.user posted image

Sicer pa res zoprna zadeva.user posted image

Želim vam čimmanj mokrih in čimveč toplih nočiuser posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.10.2005 12:58:07   
čaki
se ti ne zdi da otrok sodi v svojo posteljo???? uglavnem tud jaz sem se zbujala v mlaki mleka...vse je blo mokro... pa nisem nič nardila ampak je počasi samo ponehalo. najhujš je blo prvi mesec

Neposredna povezava do sporočila: 18
31.10.2005 13:45:00   
Aleksandrin
Pozdravljena Nalin,
Zakaj ne poizkusiš s pumpico, meni so v bolnici posodili Aventovo je bila kar vredu, tako sem vedela koliko mleka imam v vsaki dojki. Ti bi si lahko po zadnjem podoju, preden greš spat izpumpala ven vse mleko in boš imela mirno noč.
Mi smo danes stari tri tedne in se mi je tole z mlekom že malo uneslo, proizvede se mi semo toliko mleka, kolikor ga Ninsei popije.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?