|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes mi gre vse na k...
29.10.2005 14:03:02   
Dejča
Ja, res je, že odkar sem vstala!!! user posted image  Najraje bi šla spat nazaj! Moj misli, da je nevemkaj naredil, ker je pazil ta malo eno uro, mama je povabila sodelavko, da pride pogledat vnukinjo, pa se mi je sploh ne da gledati, ati je najprej počohljal psa, pol pa še vnučko - z isto roko, tašča mi je sešila prevelike hlače (menda misli, da še nisem shujšala od poroda) in še prekratke so!! Sicer sem že vse po spisku napuser posted image  zaradi tega, a pomaga pa nič!!
No, zdaj, ko sem to prebrala, se mi zdi že vse skupaj malo smešno. Pa popoldne imam še refleksno masažo stopal in zvečer gledališče, pa bo najbrž boljše??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Danes mi gre vse na k...
29.10.2005 14:06:12   
ZARA
U kako si našpičena...ampak ane kako paše, če se mal zlajaš user posted image !!??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2005 14:09:04   
VITA74
da ne boš napizdila še maserke, jo lahko pošlješ k meni user posted image  bi mi masaža prav prišla...
so pa res grozni dnevi ko gre vse na user posted image
Prijeten večer ti želim user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2005 14:10:01   
CatJa
Hov, hov user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2005 15:02:06   
Anonimen
O.K., vse razumem, ampak to, da pa je oče z isto roko pobožal psa in otroka, tega pa ne. A je pes garjav, a ima kugo ali kaj? Naš pes je lizal otroka, tudi po obrazu mu je kdaj ratalo. Pa kaj. Samo zdravje.user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2005 22:46:37   
Dejča
OK, sem že boljše, sem se kar nasmejala vašim odgovorom - ko svet pogledaš s sončne strani, lahko izgleda povsem drugačen!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?