ninaki -> RE: Cene novih vozičkov? (29.10.2005 12:22:03)
|
Pozdravljene, prejšnji teden je bil (mislim da PIKOLO) v BC znižan na 45K za člane. Je bil pa športni z lupinico, ki se pritrdi na voziček. Imeli pa so še enega, ki je bil tudi take sorte (športni + lupinica) za klubsko ceno 35K (ne spomnim se katera firma). Midva sva kupila Mothercare voziček športni, pri katerem se naslonjalo spusti čisto do konca (tako, da je primeren od 0+), lupinico, prevleko za noge za lupinico in za športni voziček. Računam, da bo to zadostovalo, tako da košare ne bi kupovala. Kvečjemu še zimsko vrečo. Se mi je pa zdel dosti zaščiten in mi (tako na oko) košara sploh ni manjkala. No ja, bomo videli pol, po praktični uporabi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Je pa 4 kolesnik. Znižan iz 100K na 40K, ker je baje lanski model. Zraven sem dobila še tisto plastiko za dež. Meni je bil tale nekako bolj stabilen, kot tisti v BC. Sem ga pa kupila v Mohtercare trgovini v Emporiumu. Ostali so še sivi z rdečimi obrobami ter karo plava. Spodaj ima kar veliko nakupovalno košaro, zgoraj je pa še termometer in ura - to sem opazila šele doma :-)))) Je lahek (11.5 kg z lupinico vred, drugače mislim da 7.5 kg, bi morala pogledati v navodila). Lahko si ga ogledate na internetni strani Mothercare. Sicer ni isti model, ne zgleda pa nič drugače. Uživajte v nakupih, Nina
|
|
|
|