|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi spremenile?
29.10.2005 6:40:45   
Anonimen
Prepričana sem, da nobena ni 100% zadovoljna s svojim življenjem. Zagotovo je na kakšnem področju kaj, kar bi spremenile, pa naj gre za ljubezen, finance, videz ali kaj drugega. Nekaj, kar manjka. Nekaj, kar sicer je, ampak ni čisto popolno. Karkoli.

Kaj bi spremenile?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi spremenile?
29.10.2005 6:54:39   
Lunca1
S svojim videzem nisem zadovoljna, sploh ne s svojimi kilami. Mi ne grejo dol, pa še prave motivacije nimam. Posledica je pa, da sem že kar malo apatična zaradi tega. Vse ki imate več kil veste, da je težko najti kaj mladostnega za oblečt. No tako da se včasih počutim ko en klošar. Pa dala bi si več samozavesti, ker bi jo pogosto potrebovala.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 29.10.2005 6:55:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2005 9:00:38   
tesa
Jaz ne bi spremenila nič. Le časa imam vedno premalo. Za vse. Torej bi spremenila le to, da bi imel dan 48 uruser posted image

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2005 9:21:11   
paris
Mogoče bi imela več otrok? Drugače sem pa kar zadovoljna moram rečt, saj živim točno tako kot sama hočem!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2005 9:28:37   
lenika
Paris, za to je še vedno čas, a ne?user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2005 10:18:57   
jazz
Sigurno se ne bi še enkrat odločila uredit si stanovanje pri njegovih starših...bi raje ostala v najemu,stroški gor al dol,mir bi pa bil!!!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2005 10:21:59   
Anonimen
Čisto nič. Z življenjem sem zadovoljna, z videzom tudi (pa nisem neka supermanekenka, ampak mi čisto nič ne fali), s karakterjem tudi, z možem tudi...
Se mi zdi, da če bi hotela nekaj spreminjati za nazaj, da bi potem spremenila tudi potek mojega življenja in ne bi bil več tak kot je. Za prihodnost pa se itak spotoma odločam, kako bom ravnala, kaj bom delala in kaj si želim. Sicer življenje postavlja na pot stalno razne ovire, a če si vztrajen in težiš k svojemu cilju, potem premagaš vse ovire.
"Napake" pa itak skušam obravnavati kot nekaj pozitivnega in ne negativnega. Ker napake (na nas samih ali partnerju) nas delajo tisto kar smo - edinstveno osebnosti.  (Čeprav me vsake toliko časa vseeno pojezi, ko mož že stotič pusti umazano srajco na omari na hodniku, ko ima koš za perilo točno en meter stranuser posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2005 10:34:33   
kapica
Hm, jaz si vedno recem, da takrat ko sem se za nekaj odlocila, sem ze imela razloge zato. Tudi ce sem jih sedaj pozabila. Tako na hitro se ne spomnim.
Dolgo nisem bila zadovoljna sama s sabo, s svojim videzom, dokler mi ni koncno kapnilo da sem cisto fletna punca. user posted image user posted image user posted image
Familije tako ne mores spreminjat, moz je tudi v redu, me sicer zna raz...., ampak to spada zraven.
Tako da , ne bi si zelela kaj drugace. Na otrocicke pa se cakamo...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2005 10:50:45   
daddy
   Nič ne bi spremenil. Ne porazov ne napak ( vse je za nekaj dobro ). Začuda sem celo s svojim napačnim kromosomom čisto zadovoljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2005 13:38:17   
Dejča
Vsekakor bi šla študirat v tujino, če bi bila še enkrat okrog 20 - no, nikoli se ne ve. Morda celo pristanem tam???

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2005 14:00:43   
Anonimen
Namesto v zdravstveno šolo bi se vpisala v gimnazijo in šla študirat medicino.

Drugače pa ne bi spremenila nič. Mi je preveč lepo. Uživam v svojem življenju s svojim dragim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2005 15:18:16   
Anonimen
Prav nič... no morda pa res nekaj... da bi bila manj neučakana. Vse kar si zapičim v glavo moram izpeljati in to v najkrajšem možnem času.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2005 15:22:15   
Maček Muri
Da bi večkrat preštela do deset, preden reagiramuser posted image , v glavnem pa se s svojim življenjem in videzom zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2005 15:34:23   
baguSka
Mogoče ne spremenila, ampak si želim da bi bla bolj ambiciozna. Mi ne retuje..user posted image

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.10.2005 15:35:22   
soncece24
user posted image Včasih si želim, da bi bila manj boljazljiva, preudarna... ko je treba sprejeti kakšno odločitev, mi je vedno hudo, že če mam namen prodat avto tri dni ne spim in samo razmišljam, al je to pametno al ni. za take brezveznosti mi gre preveč časa in živcev.

user posted image da se ne bi več za vsako stvar tako sekirala, npr. če padem na izpitu, še dolgo premlevam zakaj pa kaj bi lahko nardila, da se mi to ne bi zgodilo, namesto da bi pozabila kar je bilo in šla naprej

user posted image spremenila bi pa tudi druge stvari, ki pa jih ne gre kr tako spremenit (ker je za to potreben čas in predvsem denar): šla živet na svoje, končala faks, mela ene dva otročka, eno fajn službico

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.10.2005 18:04:41   
Iren@
To pa spada že med novoletne želje,
torej intenzivno se ukvarjam s treningom za povečanje samozavesti in aktivnostmi, ki zajemajo zamenjavo službe.

Lunca1, kaj pa HM-ov  oddelek BB, ne reci, da tam ne bi bilo čisto nič zate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.10.2005 19:18:16   
Anonimen
Kaj bi spremenila?

Najprej bi si dala eno ogroooomnooo mero samozavesti, poguma in optimizma. S tem bi bilo skor vse rešeno.

Potem pa bi se po OŠ vpisala na eno poklicno šolo (4 letno) pol pa šla delat maturitetni tečaj in se vpisala na željen faks.

(odgovor članu Iren@)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.10.2005 19:20:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Iren@

torej intenzivno se ukvarjam s treningom za povečanje samozavesti in aktivnostmi, ki zajemajo zamenjavo službe.

In kakšen je ta trening? res me zanima....

(odgovor članu Iren@)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.10.2005 19:53:17   
TARA in MAJ
IZVIRNO SPOROČILO: tesa

Jaz ne bi spremenila nič. Le časa imam vedno premalo. Za vse. Torej bi spremenila le to, da bi imel dan 48 uruser posted image

se strinjam steboj več časa

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.10.2005 23:07:03   
nejcko

Z največjim veseljem,  z lahkim srcem in povsem brez slabe vesti bi se odrekla vsem zalogam celulita na sebi ... in namesto njega sprejela kanček samozavesti.

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.10.2005 10:31:30   
Anonimen
Za nazaj ne bi ničesar spremenila, ker karkoli je že bilo, me je naredilo takšno, kakršna sem danes, in zdaj sem si končno všeč. Moti me samo to, da sem se občutno zredila, ko sem nehala kaditi, zdaj med nosečnostjo mi je šlo pa še bolj gor. Torej si želim imeti samo malo več volje, kot je sicer premorem, da bom svoje telo spravila v meni zadovoljivo stanje, potem ko rodim. Aja, pa nisem zadovoljna s tem, da nimam redne službe. Ja, seveda, pa do večjega stanovanja bi rada prišla, pa ne vem, če in kdaj nama bo ratalo. Zdaj sva v garsonjeri in ko bo pikica na svetu, bo sčasoma zaradi prostorske stiske vedno težje.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 31.10.2005 10:33:04 >

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
31.10.2005 10:43:54   
Nina_
Dodala bi si kilogram samozavesti in ambicioznosti...zbrisala bi določen strah...in žal mi je še edino to da nisem šla na drug faks...

Ko se rodiš so vsi veseli.
Ko umreš se vsi jočejo.
Ko živiš jim je vseeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.10.2005 10:55:04   
lenika
Rada bi bila bolj samozavestna in imela več zaupanja do sebe, znebila pa bi se rada tudi določenih bojazni in strahov. Pa še to bi rada spremenila, da bi bila bolj flegmatična in se ne bi za vsako stvar sekirala in jo milijonkrat premlevala in analizirala.

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.10.2005 19:10:12   
KODA
Zenkrat sem kolikor toliko zadovoljna sama s sabo,lahko bi pa včasih imela malo več energije in bila malo manj občutljiva na določenih področjih.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.10.2005 20:10:57   
Anonimen
Če bi se vrnila nazaj v čas.
Bi z večjim veseljem študirala,bi šla z študijem naprej(moj učitelj kirurgije me je hotel priučit-takrat se je še dalo za inštrumentarko pa sem odklonila)
Ne bi kupila te stare bajte,ki je jama brez dna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?