niki5 -> RE: šola (29.10.2005 20:05:44)
|
Meni tudi ta šola vzame toliko časa in energije. Včasih kar hrepenim po času pred tem. Plus tega, da imamo še vaje za logopeda in obiske pri njem. Ja mi se veliko pripravljamo in delamo z otrokom. Če tega ne bi, on ne bi zmogel sam napredovati. Poleg tega, da skupaj vadimo in delamo domače naloge porabimo kup energije, da se sploh spravimo k temu. Ker naš bi se samo igral.. Koliko energije mi gre, da pove knjigo za bralno značko.. prava ludnica je pri nas.. poleg zgodbice mu rišem, da si lažje zpomni.. No sej on ima veliko naloge že narejen v podaljšanem bivanju, samo mi to nič ne pomaga, ker je naloga narejena narobe in kljub temu jo ima odkljukano kot pravilno, tukaj pa jaz kar pike dobivam. Jaz lahko ponosno rečem, da ponovno delam osnovno šolo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pa še marskija drugega.. Srečni ste tisti, ki vam nič ni treba narediti.. že 4 leta vam takim zavidam... Res je vse odvisno od posameznega otroka, določeni imajo težavo in na nas starših je da jim pomagamo. Ko naš napreduje je to skupni uspeh in takrat vem da smo na pravi poti. Vsakič ko vidim, da ima v zvezku poleg kljukic še napisano besedo BRAVO sem presrečna in si odahnem, da ves ta trud bi zaman in vesela sem, da ga zna učiteljica tudi na tak način motivirati.
|
|
|
|