nikkita -> RE: Ne bi bila samohranilka... (15.11.2005 12:28:43)
|
preverjanje izgleda tako, da ti mogoče (ne pa nujno) če imaš srečo,celo povejo, da bodo naslednji mesec(teden, dan,....) preverjali omenjeno zadevo. Kar pomeni, da pridejo kadarkoli, ponavadi 2 os. iz CSD in ti na dovoljenje lastnika stanovanja (pazi- lastnika, ne imetnika!!!-kršenje ustave RS!!!-)lahko pregledajo KARKOLI hočejo..... In to lahko naredijo kolikokrat in kadarkoli hočejo!!!! nobene omejitve!!! Ma meni slabo rata.... In sicer zato, ker Kazenski oz. predkazenski postopek, ki ga lahko sprežijo preoti tebi, samo ČE obstaja UTEMELJEN SUM, da si storil kaznivo dejanje, in ČE se strinja PREISKOVALNI SODNIK in ČE IzDA NALOG ZA PREISKAVO in če je imetnik stanovanja prisoten in je tvoj odvetnik prisoten in še 2 polnoletni priči zraven, ŠELE POTEM ti lahko pridejo preiskat hišo.... In to je postopek v SLO zakonodaji, ki je najbolj omejeval človekove pravice in naj bi mu bilo največ dovoljeno.... VSe kar počne CSD v tvoji hiši in nato uporabi proti tebi je načeloma kršenje ustave.... Mene je groza našega ministra, ki vse to dovoljuje in predpisuje, hkrati pa ni seznanjen niti z ustavo... Kaj šele z zakonodajo-in to še poleg sega tega, da ima za sabo celo četo pravnikov in strokovnjakov, ki bi mu to morali preprečiti.... in mene je sram, da ne morejo najti niti enega normalnega sistema kako to preveriti drugače, ne da ti vdirajo v zasebnost-praktično nekontrolirano... in to ob vseh možnih potrdilih in dokazih in ne vem čemu še vse, ki jih moraš oddati CSD-ju, da dobiš od države tistih nekaj tisočakov... Groza.
|
|
|
|