AKŠ -> čep, bolečine, manj gibov, PA ŠE VEDNO NIČ!! (27.10.2005 16:32:20)
|
ojla punce - rabim vaše mnenje.... torej smo šli čez rok (4 dni). Ponoči se mi je po vsej verjetnosti odluščil čep, ker sem imela na perilu kar lepo količino sluzi, ki je bila rjavkasto obarvana. Tudi nekaj krčev je bilo ponoči, ampak nič pretiranega, tako da se nisem preveč razburjala, saj vem da lahko traja še nekaj dni po odluščenju čepa, da pride do poroda. Zjutraj je bilo stanje isto, le da me je začel kar konkretno boleti še spodnji del trebuha, prav tako pa se je malo bitjece v meni umirilo (prej je bilo zeloooo gibčno). Ker me je zaskrbelo sem se odpeljala da porodnišnice, kjer so mi naredili samo CTG in me poslali domov, saj naj bi bilo vse OK. Nazaj naj bi se prišla pokazat čez dva dni. Mene pa skrbi, ker imam še vedno rjavkast izcedek, medtem ko gibov tekom dneva nisem naštela 10 - daleč od tega....kaj naj naredim? Imam pa trebuh kar večino časa otrdel. V porodnišnici so me potolažili da je to normalno in da se vse skup samo prpravla... Prosim za pomoč......ima mogoče še katera takšno izkušnjo? Sem kar zaskrbljena....predvsem zaradi gibov....
|
|
|
|