|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lovro v avtu!!
27.10.2005 14:52:31   
tanjagrm
Ojla pupe!!

Lep dan vsem skupaj! Veste kaj me zanima,... Ali ve kartera kje se lahko naroči oz. kar kupi poimenska  nalepka za na avto ,.. npr. Lovro v avtu!! 

Aja pa še nekaj,.. Ima katera kakšne izkušnje z uporabo pleničk racman oz štorklja. Meni ga je danes babica prvič povila vanje pa je bilo čez dobro uro že vse mokro,...sicer so nam v materinski pozabili povedat da potrebujemo še prekrivne hlačke ampak to bomo rešili,... ampak pod njimi je potem tudi vse mokro,...??... ali pač ne,...!!??user posted image user posted image

Hvala za odgovore!!

Lp tanja in Lovro
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lovro v avtu!!
27.10.2005 15:01:50   
Anonimen
nalepk prov z imenom ne poznam, ponavad jih nardijo sami.

seveda so mokre pleničke sej je samo bombaž a ne? prekrivne hlačke so zato da mokrota ne pride do oblačil.

(odgovor članu tanjagrm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2005 15:12:58   
tanjagrm
No ja pričakovala sem malo bolj prijazen odgovor,... user posted image user posted image user posted image ,... naprimer kakšna je vaša izkušnja pri teh pleničkah,.. kako se dojenčkova koža odziva na to da je na mokrem pa še hladilnega mazila se naj nebi uporabljalo pri teh pleničkah,...

Lara tebi pa kljub vsemu hvala ker si mi povedala da bombaž premoči ker jaz tega res nisem vedela,..user posted image user posted image !!

Lep jesenski dan !!
Tanja in Lovro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2005 15:40:42   
ribica.
Mislim da se te nalepke dobijo pri sončku? Se mi zdi no. Sama sčekiraj.

Glede plenic pa......ja, premočijo. Pa tud čez prekrivne premoči, ker tud te so iz naravnih vlaken. Mi smo jih uporabljali leto in pol. Potem ni več šlo, ker je mala začela več piti in je nonstop lulala, jaz pa je nisem mogla ravno sred zime puščat polulane, ker sma zelo dost hodile ven. Ampak pri dojenčku pa so nam odlično služile. Saj te tamale itak vsake dve uri previjaš, tako da v tem času še ne pride čez prekrivno. Z ritko pa tud nismo imeli problemov. S štorkljo smo zadovoljni.

(odgovor članu tanjagrm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2005 15:52:58   
tanjagrm
Hvala Ribica!!!

Gre danes mož sproti po prekrivne hlačke pol bomo pa stestirali!! Naš Lovro pa predvsem veliko kaka, ampak danes je očitno hotu poiskusit novo pleničko in se je tut polulal kar močno,..user posted image user posted image user posted image ,..no zdej pa še grem na sončka za nalepke pogledat,... se mi zdi ful luštno in bolj osebno,... čeprav če kaj pomaga pa ne vem,... ti vozniki so danes čedalje bolj nestrpni in je najbolje da si čim manj v avtu z otročkom ali brez. No če se da seveda,... Mi smo brez avta skoraj odrezani od sveta,...

Ok!!
Pozdravček obema!!

Tanja in Lovro!!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2005 20:05:49   
mala maja
nimam izkušenj s pleničami

NAlepke imajo pa tudi v TOYSu.

(odgovor članu tanjagrm)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2005 21:17:04   
Pi-kica 1
Pozdravljena!

Moj sinko je star že skoraj eno leto in ves čas uporabljam Racman plenice. Z njimi sem zadovoljna, seveda pa premočijo, če ne uporabljaš prekrivnih hlačk. Otroka to nič ne moti, pravijo, da se še prej navadi na kahlico, saj v papirnati plenici sploh nima občutka, kdaj je moker. Ponoči mu dam papiranto plenico, saj ga takrat ne previjam, ravno tako, če grem za dalj časa od doma ali k zdravniku.
Če še niste nabavili prekrivnih hlačk, ti priporočam hlačke firme Bummis, ki jih prodajajo v spletni trgovini od Racmana. Imela sem tudi RAcmanove, pa so veliko slabše od Bummisovih. Tudi če boš kupovala papirnate podlogice, ne kupi Racmanovih ali Štorkljinih, temveč raje od firme Poppolino, ki jih prav tako prodajajo pri Racmanu.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

LP

Pi-kica

(odgovor članu tanjagrm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2005 22:36:52   
ponosna
Glede nalepke: naš ati jo je kar sam naredu : od user posted image  fotka in ime, prou fajn!user posted image

(odgovor članu tanjagrm)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2005 7:06:16   
Lunca1
http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/4029/sdata/YTo2OntzOjQ6InBhZ2UiO3M6Njoic2VhcmNoIjtzOjM6ImNtZCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MTA6ImNhdGVnb3JpZXMiO2E6MTp7aTowO3M6MDoiIjt9czo1OiJxdWVyeSI7czo3OiJuYWxlcGthIjtzOjY6InN1Ym1pdCI7czo2OiJOYWpkaSEiO3M6MToibyI7aTowO30= 

(odgovor članu ponosna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2005 22:14:17   
tanjagrm
Oj !!

Hvala vsem skupaj za nasvete!! Pikica  prekrivne hlačke sem že kupila od racmana ampak, bom pogledala še za te ki jih ti svetuješ,.. aja KKoliko pa imaš ti teh Pleničk,... Nam so v materinski rekli da jih imamo 5 dovolj,.. ampak potem lahko vsak dan perešuser posted image ,..

Ponoči bom tut jaz verjetno kar papirnate dala, ker moj user posted image spi skorej celo noč in ga ne bom zaradi previjaja budila.

Pozdravček vsem!!

Lp tanja

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?