Anonimen -> RE: Kaj pa fešte? (1.11.2005 8:02:14)
|
Zdaj, ko sem noseča, na žure ravno ne hodim, pijače z družbo pa so enake kakor prej - vsaj enkrat na teden. Nazadnje sem šla ven z bivšimi sošolkami iz srednje šole, enkrat spomladi, ko smo malce "zabluzile" po Centru Ljubljane in po ljubljanskih diskotekah. Pred tem pa smo imeli doma žurko za 30. rojstni dan mojega dragega. Na splošno pa hodim ven, ja. To, da sem mama, se mi ne zdi nobena ovira. Zdi se mi celo, da znam zdaj "zažurati" celo bolj, kakor pa pred 10-imi leti. Takrat smo hodili ven kar tako, iz navade, ker se je ob petkih pač hodilo ven. In potem nismo vedeli, kaj bi počeli sami s sabo. Zdaj gremo ven z namenom in imamo se dobro. Plešemo, pojemo, tudi pijemo. In uporabljamo glavo pri vsem skupaj - vsaj jaz osebno vedno prej kaj pojem (sploh pa, če vem, da bomo pili), nikoli potem ne pijem preko svoje meje (tako, da sem sposobna sama priti domov), nikoli se ne usedem za volan, če sem spila samo en kozarček, nikoli se toliko ne derem, da naslednji dan ne bi imela glasu, vedno sem dosegljiva na GSM (nastavljen na vibro in v zadnjem žepu kavbojk) in vedno poskrbim za primerno varstvo za otroka. In domov pridem, preden otrok vstane. Še vedno pa zganjam najstniške norčije, se oblečem in naličim nekoliko bolj vpadljivo kot ponavadi, še vedno grem iz diskoteke naravnost na pizza burek v Center... Ne pustim se motiti, pa je. Osvajanje oz. flirtanje tudi še pride kdaj pa kdaj v poštev, kar vključuje seveda tudi ples ali pijačo, vendar nikoli ne prekoračim meje, pa če je moj dragi zraven ali ne.
|
|
|
|