corfu -> RE: možnost dvojčkov...???? (28.10.2005 12:34:20)
|
Jančika, hvala lepa. Blacky! Že od kar pomnim imam težave z cikusi, menstuacijo... Ko je bil Aljaž star tri mesece sem dobila prvo menstruacijo in vse od takrat sem bila že dvakrat na antibiotiku, zaradi vnetja, cist in ne vem česa še...Danes je 68 dan in menstruacije še ni od nikjer, test je negativen, jaz pa ima v spodnjem delu vse narobe - spet!!! Ginekologinja mi je dejala, da imam neizmerno srečo, da imam doma sina, ki sva ga delala slabo leto, kajti ženske s takimi težavami kot jaz zelo, zelo težko zanosijo, mogoče celo nikoli. Že na prvem pregledu mi je svetovala(se bolj poznamo), da naj z drugim otročkom ne dlašava predolgo, saj bo potem še samo težje... Glede na to, da nimam rednih menstruacij in da sem potem napihnjena kot žaba, se slabo počutim...sem imela na izbiro dve varianti ali za ali proti nosečnosti. Odločila sva se za, seveda. Kajti kontracepcija kot je obroček, kondom itd. meni ne pride v poštev, saj ne pride do menstruacije. Seveda, pa z vsemi temi zdravili ni šans da zanosim, žal.
|
|
|
|