Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
BABYLOVE plenice-mi katera razloži razliko? 27.10.2005 11:45:53
|
|
|
|
Še ena T
|
No, pa sem se zafrknila še jaz s temi plenicami... Prav mi je, kaj pa ne spremljam redno vseh forumov Ker imam rada vse lepo pripravljeno, sem kupila prejšnji teden 4 zavitke BABYLOVE plenic (2 x newborn in 2x 4-6kg) za , ki se mi bo rodil čez cca 4 tedne. Zdaj imam tako slab občutek, ker pravite spodnjih postih, da so zanič.. KAKO NAJ TO PREVERIM PRI MOJIH? Če odprem in pogledam, kako je narejena, se bo videla razlika od prejšnjih in jih lahko takoj nesem nazaj??? Oz. naj počakam in kupim še ene Pampers za rezervo in jih vrnem po enem mesecu? Mogoče jih takrat ne bodo hoteli več vzeti nazaj... Itak je to moj prvi in nimam pojma o plenicah, potem pa še to. Hvla vse, LP
|
|
|
|
RE: BABYLOVE plenice-mi katera razloži razliko? 27.10.2005 11:59:39
|
|
|
|
total
|
Ja,te plenice so drgač super,ampak je prišla ta pošiljka in so zanič,upam,da se bojo poravile,jaz sem mojega pikeca včeraj čez dan 3x preoblekla,ker mu je pršlo čez,prej nikoli,ampak jih morem porabit.
|
|
|
|
RE: BABYLOVE plenice-mi katera razloži razliko? 27.10.2005 12:03:37
|
|
|
|
sand
|
Jest sem imela pri obeh Babylove planice in sem zlo zadovoljna,mehke so pa še elastiko imajo zadej. Res pa je,da s tistimi od 12 kg nisem bla zadovoljna, ker so se spremenile v kepo,zato za mojo malo uporabljam Pamperske (hlačke) samo ponoči. Mali pa je še vedno v Babylovkah ves zadovoljen, jest pa tudi.Lp Sand
|
|
|
|
RE: BABYLOVE plenice-mi katera razloži razliko? 27.10.2005 12:16:59
|
|
|
|
Suzi*
|
Mislim, da imaš 8 dni časa, da jih vrneš....tako po pravilih. Lahko pa vrneš tudi že odprt paket. Meni so vrnili denar. Hmmm, težko boš primerjala, če nimaš tistih "starih" Babylove plenic. Sicer pa je moj predlog tak: v DM-ih so dobili pisno obvestilo, katere pošiljke in kateri paketi so zanič (po kodah), tako da pojdi nazaj kjer si jih kupila, pa naj ti preverijo, če tvoji paket spadajo med tiste "z napako". Če boš pa sama gledala: te zanič so take kot bi bile iz papirja, kaz malo prosojne, niso nič kaj mehke. Jaz sem najprej po tem opazila. Testirat jih pa nimaš kje, a ne? Aja, pa na začetku, ko beba ful hitro raste, nima večjega smisla kupovat na zalogo, ker hitro prerastejo eno velikost plenic.... papa, Suzi
|
|
|
|
RE: BABYLOVE plenice-mi katera razloži razliko? 27.10.2005 13:13:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Razlika v izdelavi je očitna že na prvi pogled: sprednji trakci so krajši in manj elastični, slikica je druga, med nogami niso zožane, tista elastika zadaj pa ni temno vijolična in zelo raztegljiva, temveč bolj svetlo roza in ni tako nagubana. Na otip so bolj papirnate.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?