|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žalostna..
27.10.2005 9:12:32   
Anonimen
Dons je pršla ena, da bi nardila geološko poročilo o zemljišču (na katerem naj bi stala najina hiška).. Pa menda ne bo nič, ker najbrž teren ne bo dost dober oz. plasti zemlje..

pa se usi načrti takoj sesujejo............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žalostna..
27.10.2005 9:16:34   
Anonimen
kako ne bo dovolj dober? ne razumem? a mate močvirje a kraško jamo pod sabo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2005 9:19:45   
Anonimen
tist lapor, k naj bi bil v zemlji, ga po 3 metrih še vedno ni.. in je rekla, da če ga še malo ne bo, da se ne splača delat, ker je treba nevem kolk betona, pa temelje takšne in drugačne..  potem je rekla, da teren ni raven, ker je tko - mal gor, mal dol.. dolince in hribčki, pa drevesa stojijo malenkost po strani, in to pač ni dobr... skratka, slabo.............

druge parcele nimava, oz. so vse nezazidljive.. tko da najbrž ne bo nič..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2005 9:21:36   
Anonimen
in kva boste pol? prodal pa drge iskal al kako?
kva pa boste pol s to parcelo, sej jo ne bo noben hotu met k pa v bistvu ni zazidliva? ma to pa je šit!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2005 9:21:40   
Dejča
A zemljišče je pa vaše ali sta ga kupila??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2005 9:48:38   
Anonimen
parcela je naša (saj to je fajn, da nisva kupla kakšne takšne parceleuser posted image ) in je zazidljiva (edina, ki je).. user posted image

kaj bova zdaj ne vema, user posted image  samo ne verjamem, da bova kupovala parcelo. šansa je, da si urediva stanovanje v zgornjem nadstropju mojih ali njegovih staršev, sam fora je v tem, da jaz ne bi bila pri njem, on pa ne pri meni..user posted image tko da to spet odpade.. v stanovanje v blok bi jaz še nekako šla, moj pa ne...

ne vem kaj bova sedaj.. so se nama podrli vsi načrti.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2005 10:02:31   
malika
Ne vrečt takoj puške v koruzo, naroči še koga drugega da pogleda to stvar.

Mi stanujemo na vasi bolj na hribu in tudi tukaj NI ravnega terena(saj, kako bi pa bil), drevesa tudi rastejo vsako na svojo stran user posted image , pa imamo hišo. Se pa spomnim, ko je oče enkrat razlagal, da ko je prišel bager delat izkop, da nikakor ni prišel do trdnih tal na eni strani in potem so na tisti strani malo bolj zabetonirali, in naredili nekakšne kao močnejše temelje(ne me vprašat kako to zgleda, oz. kako se to dela, ker nimam pojma, pišem samo to, kar je oče razlagal) in sedaj hiša stoji že skoraj 20 let in ni nikjer nobene poke,...
Skratka ne opubat prehitro, marsikaj se da rešit in naredit.

Ampak še vedno ne vem, kaj je tista ženska mislila z neravnim terenom???Pa saj se zravna  user posted image user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2005 10:03:50   
muki1
Oh, ne jokat no....
Saj še ni rekla zadje besede ona gospa, ki dela poročilo, a ne?
Še vedno lahko kupita kakšno hiško starejšo, pa jo preuredita v vajino sanjsko.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2005 10:05:52   
Anonimen
no pomoje vaju še zmeri cnej pride če bo že treba kake extra temelje delat k pa novo parcelo kupvat

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2005 10:35:02   
Anonimen
z novo parcelo je tko.. v naših koncih so sicer parcele relativno poceni (okoli 4-5 mio, z vso dokumentacijo).. Verjamem, da se bo nekaterim, ki so iz ljubljane to zdelo ful poceni, sam za nas niti ni..user posted image .. Na tej parceli imava že elektriko, vodo,.. skratka vse.. (že tukaj sva "prišparala" 3 mio).. in sva skos mislila, da bova nekako dost "pocen " nardila hiško..

ja, zarad temeljev sva se že pogovarjala, sam bi naju prišli samo temelji kakšne 3-4 miljone.. to se nama pa tudi veliko zdi.. user posted image

nekako sva razmišljala, da bova drugo leto imela hiško že pod streho, sedaj pa je tudi to padlo v vodo, ker če bova toliko dala za temelje, ne bo denarja še za druge stvari..user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tok sva se veselila..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2005 10:37:04   
lex
Pisa še zmeraj stoji! Pa je tud na takem terenu, da bog pomagaj. Bosta pa močnejše temelje naredila in bo. Ne bit žalostna - ti maš vsaj kje upanje, da bosta gradila, midva (jaz) imam parcelo na najlepši lokaciji, pa gredo visokonapetostni daljnovodi čez (tisi jekleni veliki v obliki črke A) tako, da ne bo nič - pa bi imela sonček skozi ves dan, čisto blizu gozda, 2 minuti iz trga pešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čez breg k mami.

Držim peti, da bosta lahko gradila in ne gledat vse tako črno - svet je pisan!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.10.2005 10:52:13   
puncica
ja poznam to kako se ti vsi načrti usujejo, nam je pa prodajalc prodal parcelo, pa smo že parcelacijo plačal pa zazidljivost uredil, pol pa pravi da smo neresni in proda drugemo brez naše vednosti, izvedeli smo prek čist enih ta desetih ljudi. A smo se že pobral nekaj bomo že našli, vi pa tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa še to, ko je sosed od moje tašče delal bajto je bager skor v jamo padel, ker so pač že kraški pojavi tam in je lahko sosedl lestev noter dal, tako velika jama se je pokazala, pa so vseen tam naredil bajto. Tako da čudno se mi to zdi, sej drevesa pa povsod rastejo postran če so hribi in doline user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 27.10.2005 10:54:16 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?