Twetty -> RE: Panika!!!! (27.10.2005 12:08:28)
|
Hej Toni!Mogoče ti bo to kaj pomagalo.V 36 tednu mi je odtekla voda,v bolnici so mi naredili uz in rekli,da sem noseča 32 tednov,glede na težo in velikost bebice.Ko sem že čakala rešilca za v Lj,so se odločili,da bom kar v Ce počakala.Dobila sem popadke a nisem bila odprta,tako sem čakala dva dni,dokler mi ni zavrelo in sem zahtevala da nekaj naredijo.Dali so me roditi z umetnimi popadki,da sem se odprla.Rodila sem deklico Lin,težko 2000g in veliko 44cm,zdravo.Bila je sicer 1 teden v inkubatorju,a je lepo pridobivala na teži in po 10 dneh sva šli domov.Dr.se mi je prišla opravičiti,češ da so se glede tednov zmotili.Ves čas sem vedela kak dolgo sem noseča,oni pa so trdili,da sem manj.Lin je bila zahiranček,to pomeni,da neha rasti v trebuhu.Sem slišala tudi od znanke,da je bila njena hčera tudi,ne vem pa,kak do tega pride.No,moja Lin je zdaj stara 9.5 mes,tehta 10.5 kg in je velika 70cm.Zelo rada je,in se normalno razvija.Poskusi se umiriti,povem iz lastnih izkušenj,ker mene je njihova napaka preveč vrgla iz tira,pa se je vse dobro končalo.Možno,da si manj noseča?Le pogumno in mirno!!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|