Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
premrzla voda v bazenu ali kaj?! 26.10.2005 21:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Včeraj smo šli z našo (4mes) prvič v bazen.Pa se ni obneslo.Je začela tulit kot . Doma v banji vedno ful uživa in čofota,da je kopalnica vsa mokra.In smo mislili,da bo tudi v bazenu tako,ker bo imela več prostora. Smo jo dali v fredov obroč.Do tu vse OK.Dokler je nismo dali v vodo. Ne vem,mogoče je bila voda premrzla-30° C?Doma ima vedno 37.Je bila prevelika razlika?! Pa smo jo dali lepo počasi,v mali bazenček,z njenimi igračkami iz banje,...,da ne bi bil šok. Ko sem jo vzela ven in jo zavila v brisačo,je bilo pa OK.Čez nekaj časa sem ji samo nogice namočila in je spet začela nabirat,da bo jokala. Pa nismo probali več... Kakšne izkušnje imate pa ve z bazeni...?Če imate kakšen nasvet,ga bom ful vesela,ker bi ful radi hodili pozimi v bazen.
|
|
|
|
RE: premrzla voda v bazenu ali kaj?! 26.10.2005 21:57:52
|
|
|
|
Marogica
|
Po moje je bila voda premrzla. Tako majhen dojenček ne zna uravnavati temperature.Mi smo se šli tudi kopat, vendar v vodo( mali bazenček), kjer je bila voda 34 stopinj. In je bil zadovoljen.
|
|
RE: premrzla voda v bazenu ali kaj?! 26.10.2005 22:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, po moje je tudi 30 malo mrzla. a ni rečeno, da mora imeti vsaj 32 pri teh tečajih?
|
|
|
|
RE: premrzla voda v bazenu ali kaj?! 26.10.2005 22:28:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma na tečaju je najbrž drugače,bolj gledajo na temperaturo in čistočo vode.Mi smo šli tako,sami. Tastarejšo sem tudi pri 4.mes. dala v morje,pa je imelo okoli 26°.samo zgleda,da je bilo drugače,ker je bilo zunaj vroče. V tem bazenu imajo 3 bazene-3 različne globine vode,povsod pa ista temperatura.Otroški ni nič bolj ogret.Razen wirlpool (ne vem,če je prav napisano),ki pa je bil skozi zaseden,pa še voda ful brbota (masaža in to). No,ja bom morala poiskati bazen,kjer je malo višja temperatura. Je pa zato tastarejša uživala.Vsaj nekaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?