puncica -> RE: V LABORATORIJU Z OTROKOM (26.10.2005 20:55:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen vČERAJ SEM BILA V LABORATORIJU. Najprej je bilo vse poscano po tleh v stranišču in ta mala je veselo skakljala po lužici. Pustila jo je ena druga gospa, ne midve. Potem pa še kri. Gospa je vzela prstek, piknila, naša je rekla, da boli in začela zvijati roko. Ona, da ne boli, saj jo je že piknila. Opozorila me je,naj jo drugače primem za roko. Potem je rekla, naj potrpi 2 minuti! (3-letnemu otroku!) Jaz sem ji pokazala pajka na steni, malo je bilo bolje, a spet je zvila prst in zmazala kri in gospa se je spet jezila. Ko sem danes klicala šefico,da se pritožim, je izvenelo približno takole, da sem jaz dolžna pripraviti otroka (One ga niso dolžne pozdraviti, povedati, kako bo vse potekalo, mu kaj reči lepega ipd. - ) in ne one, da sem prva, ki sem se pritožila. Opravičila se ni. Kako je pa pri vas v laboratoriju? Čak zakaj pa pritožit, to pa ne razumem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A na to da se je jezila, ker je tamala zamazala kri al kaj.
|
|
|
|