ž i v a -> RE: DRUŠTVO ZA NEPLODNOST (28.10.2005 17:35:36)
|
Se opravičujem za zapozneli odgovor. Sem namreč v isti kaši kot ve, sem ta trenutek v postopku zato mi malo zmankuje časa. Pa tudi na forumu se moram še malo znajti. Tako. Društvo neplodnih parov naj bi skušalo malo popraviti trenutno situacijo, oz. vsaj biti aktivni v upanju da se stvari ne še poslabšajo kakor nam obljubljajo. Program ki smo ga sestavili je dokaj obsežen in zajema vse od začetka pogovorov s klinikami, zzzs, ministri. Izobraževanj, srečanj, seminarjev, izdaje revije, letaki, pojavljanje v medijih, pridobivanje darovalk/cev in še in še..... Želela bi si da se udeležite srečanja (ali v kolikor vam to ni mogoče vsaj pišete) zato da ve poveste kje vidite probleme, kaj bi si želele spremeniti, popraviti. Da se zmenimo kaj bi bila prioriteta. Na kratko, želja društva je da bi bile pacientke zadovoljne, kolikor se zadovoljni da biti v dani situaciji. Ne pričakujemo da se bo čez noč vse spremenilo, so pa vsekakor določene stvari ki bi se dale v relativno kratkem času izboljšati. Na tem prvem srečanju bo to srečanje le nas, neplodnih parov, tako da bo zagotovljena določena ˝anonimnost˝. Zavedamo se da ni vsak par pripravljen na izpostavljanje, vendar lahko v ozadju ravno tako pomaga. Da se vam še predstavim. Moje ime je Eva Cerkvenik, društvo pa bi se imenovalo Društvo neplodnih parov Živa. Vas bom pa sproti obveščala o dogajanju in upam da boste tudi ve pomagale po svojih močeh. lep dan
|
|
|
|