Gina -> RE: "pametni" obiski (26.10.2005 16:17:45)
|
Tako majhen otrok, pri dveh letih, zelo hitro pozabi take vrste navezanost, čim dobi drugo. In ko bo živela v glavnem samo s tabo, bo ne glede na to, koliko je zdaj navezana na očeta, nepimerno bolj navezana nate. In še nekaj je res. Tako majhni otroci so veliko bolj prilagodljivi za vse - od ločitve, do selitve in vseh ostalih reči, kot večji otroci. Zato naj te zdaj v prvi vrsti "skrbi" zate, ker imaš res dva majhna otroka, ki vzameta veliko energije. Posveti se sebi, temu, kako si boš olajšala življenje, kako boš organizirala reči. Ker čim boš ti funkcionirala normalno in ne tako zelo obremenjeno, bosta otroka to čisto lepo in normalno sprejela. Zaživeli boste gotovo lepo in umirjeno, brez stresov, kakršne ste imeli do zdaj. Frekvenca obiskov je pa različna. Jaz ti lahko za moje povem. Vsak drugi vikend se vidijo. Meni je tako čisto ok. Poznam pa tudi take, ki se videvajo večkrat. Ampak saj večini moških itak odgovarja tako, kot je pri nas. Ne čutijo večje potrebe po druženju, preveč rabijo svojo svobodo. družina z otroki vred, jim je preveč stresen faktor. Otroke pa vendarle vidijo in otroci jih ne pozabijo. Slej ko prej pa ponavadi otroci itak dobijo drug "model moškega" pred sebe, tako da ga iz tega razloga tudi ne rabijo neobhodno (biološkega očeta namreč).
|
|
|
|