Urša Domžale (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Hanna M. -> Urša Domžale (26.10.2005 10:48:06)

zanima me, kako ste zadovolne z vrtcem Urša v Domžalah. Septembra 06 naj bi šla moja malčica z 2,5 leti v ta vrtec pa me zanima kakšne so vaše izkušnje v tem vrtcu. So otroci zadovoljni, kaj lahko pričakujem od vzgojiteljic,...
hvala za odgovore,
Hanna[sm=pikapoka1.gif][sm=sloncek.gif]

kimba -> RE: Urša Domžale (26.10.2005 13:04:24)

V vrtec Urša je hodil moj sin od 2 pa do 4 leta. Vzgojiteljice so super, samo pri nas je bil problem oddaljenost, saj smo doma na Viru in ko je bil star 4 leta, smo komi dobili vrtec tam. Z njihovim programom sem bila zelo zadovoljna.
Kot primer ti lahko povem, da je imela prijateljica svojega 3 leta starega otroka v enem vrtcu, ki ga ne bi imenovala. Tam je imela vedno probleme in samo da je doma omenila da bo šel v vrtec je bil joj (pa s tem da je hodil od enega leta dalje). No letos se je preselila in je tudi prosila za sprejem v vrtec Urša. Seveda jo je bilo neprestano strah kako bo tam, ampak je otrok šel tja brez problema, niti ene solze ni potočil. Sedaj pa komaj čaka vsak dan da gre v vrtec.
Upam, da sem ti vsaj delno odgovorila na vprašanje.

Hanna M. -> RE: Urša Domžale (27.10.2005 10:27:06)

Hvala Kimba,
Saj vem, da je največ odvisno od vzgojiteljice, ki ima otroka, veliko pa pove tudi 'rezime' vtrca.
Hanna

Stran: [1]