Blu -> RE: Ne mara svoje postelje? (31.10.2005 9:43:50)
|
Oj, tudi pri nas smo meli podobno štalo. Že v bolnici ni hotela spat sama, utrujena do onemoglosti, jo položim v svojo posteljo ona pa v jok, ponavaljamo 1 x, 2 x,... Skratka ugotovili smo, da pač mora tamala spati zraven mene. Potem smo poskusili s trikom, zaspala pri meni in jo položili v posteljo, in je spala naprej do prvega prebujanja, potem smo jo dali zopet k sebi. Ni ratalo prvič, je pa. Danes je stara 6 mesecev in spi sama prib. 2 meseca. Hočem ti povedati da ne delaj nič na silo, malo potrpita in vztrajaj, večkrat poskusi... Na srečo nam n bilo treba sprobavat jokanja v postelji. Danes jo položim še budno, vendar zaspano v posteljo, se obrne na bok in zaspi kot topek, tudi zbuja se s čebljanjem in ma še full dela v postelji predno jo vzamemo ven ( cuzanje deke, igrač,...)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Moje mnenje je da je še prezgodaj, da bi silila dojenčka spati samega, ker mu manjkaš. Ni ljubezen, predvsem pa toplina vse kar rabijo tako majhna bitja? Sekirat se je potrebno pri 2 letih celo pri 10 spijo nekateri s starši, to pa je druga zgodba....
|
|
|
|