|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *ne bo me več nazaj*
26.10.2005 21:43:24   
Anonimen
Pa o kaki eliti je tle govora??? user posted image Prav praskam, da bi našla v zadnjem času kako dobro vprašanje z vaše strani. Sprehajate se od ene teme do druge in za seboj puščate cenene izjave. Tiste smešne še grejo, ene pa so res že žaljive. Ne mi zamerit, ampak res bi vas rada v živo enkrat spoznala, da vidim kaj imate svetu ponudit poleg vašega jezička. Mimogrede, kaj ste doštudirale oz. s čim se ukvarjate... me res zanima?!

P.s.
Imam znanko, ki študira psihologijo in kot mlada mamica, vas seveda sem ter tja bere... no coment.user posted image

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
27.10.2005 8:01:38   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Oh, ko bi le iz vsake user posted image  pa bi moral imeti dan 30 ur.

A veš koliko je takih, katere iz "ilegale" spremaljmo in se potem na skrivaj režimo user posted image

A ne, elita? user posted image

Evo zara tukaj vidiš kdo govori o eliti, samo tako sprašujem, ker me res zanima, a pol ne smem več vprašat je to tabu tema al kako? user posted image No pol pa grem, odhajam za vedno............. sori BA da sem ti zasvinjala temo. 

< Sporočilo je popravil puncica -- 27.10.2005 8:04:16 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.10.2005 8:14:34   
Anonimen
Dobro, da sem sama tule not zaprta, ker se bom pomočila od smeha user posted image  Angelina, saj obstajajo seznami, kaj je kdo doštudiral, pejt si jih poiskat, pa poglej. Ampak samo če si dovolj študirana user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
27.10.2005 8:20:09   
viv_
Angelina - tebe potem tudi bere. No comment! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   [Brisano sporočilo]
27.10.2005 11:55:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
27.10.2005 12:03:18   
Anonimen
angelina, koga ti to zdaj sploh sprašuješ? meni ni nič jasno. kar nekaj. kar sprašuje se nekaj čisto brezveze nekoga, za katerega se sploh ne ve, kdo je, in to nekaj, kar nima s čisto nobeno temo, razen s seznami, nobene veze. a to zdaj po vsej sili more nekaj pisat ali kaj. ne razumem, izgleda da nisem dovolj izobražena.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
27.10.2005 12:59:12   
vesnica
psihologije človeka se ne  da naštudirat sploh pa ne ocenjevat ljudi iz tukaj podanih postov....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.10.2005 13:12:53   
wawa
Pa  zdaj me pa resno skrbi, ko sem tole vse prebrala, da ne rasaja le pričja gripa ampak kaj drugega.......................halo, pejte si za foro še enkrat vse prebrat........kar tako pa boste vidle o čem govorim.....(če bi bilo to v živo bi se zlasale al kaj???)

Vsaka na svoj drevo pa mulo do konca skuhat, potem pa nazaj pridet pa eno pipo miru pokadit!!!!

(odgovor članu vesnica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.10.2005 13:40:49   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: wawa
kar tako pa boste vidle o čem govorim.....(če bi bilo to v živo bi se zlasale al kaj???)

Jst sem elita in se nobene ne bi dotaknla niti s palco...user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
27.10.2005 13:52:19   
wawa
Joj Zara potem pa oprosti, saj vem elita se ne spušča na nivo lasanja ona opravi bolj na ganksterski način......saj veš ala Al Pacino.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.10.2005 14:51:58   
Anonimen
Ojla ljubice

A veste, zakaj petelin navsezgodaj kikirika?

Ker potem, ko se kokoši zbudijo ne pride več do besede. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ali vas skrbi gospodarska kriza?
Spark

da (60%)

ne (20%)

ne vem zakaj se gre (4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (11%)

briga me (6%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!