Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *ne bo me več nazaj* 26.10.2005 21:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa o kaki eliti je tle govora??? Prav praskam, da bi našla v zadnjem času kako dobro vprašanje z vaše strani. Sprehajate se od ene teme do druge in za seboj puščate cenene izjave. Tiste smešne še grejo, ene pa so res že žaljive. Ne mi zamerit, ampak res bi vas rada v živo enkrat spoznala, da vidim kaj imate svetu ponudit poleg vašega jezička. Mimogrede, kaj ste doštudirale oz. s čim se ukvarjate... me res zanima?! P.s. Imam znanko, ki študira psihologijo in kot mlada mamica, vas seveda sem ter tja bere... no coment.
|
|
|
|
RE: *ne bo me več nazaj* 27.10.2005 8:01:38
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Oh, ko bi le iz vsake pa bi moral imeti dan 30 ur. A veš koliko je takih, katere iz "ilegale" spremaljmo in se potem na skrivaj režimo A ne, elita? Evo zara tukaj vidiš kdo govori o eliti, samo tako sprašujem, ker me res zanima, a pol ne smem več vprašat je to tabu tema al kako? No pol pa grem, odhajam za vedno............. sori BA da sem ti zasvinjala temo.
< Sporočilo je popravil puncica -- 27.10.2005 8:04:16 >
|
|
RE: *ne bo me več nazaj* 27.10.2005 8:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro, da sem sama tule not zaprta, ker se bom pomočila od smeha Angelina, saj obstajajo seznami, kaj je kdo doštudiral, pejt si jih poiskat, pa poglej. Ampak samo če si dovolj študirana
|
|
|
|
RE: *ne bo me več nazaj* 27.10.2005 8:20:09
|
|
|
|
viv_
|
Angelina - tebe potem tudi bere. No comment!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2005 11:55:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: *ne bo me več nazaj* 27.10.2005 12:03:18
|
|
|
|
Anonimen
|
angelina, koga ti to zdaj sploh sprašuješ? meni ni nič jasno. kar nekaj. kar sprašuje se nekaj čisto brezveze nekoga, za katerega se sploh ne ve, kdo je, in to nekaj, kar nima s čisto nobeno temo, razen s seznami, nobene veze. a to zdaj po vsej sili more nekaj pisat ali kaj. ne razumem, izgleda da nisem dovolj izobražena.
|
|
|
|
RE: *ne bo me več nazaj* 27.10.2005 12:59:12
|
|
|
|
vesnica
|
psihologije človeka se ne da naštudirat sploh pa ne ocenjevat ljudi iz tukaj podanih postov....
|
|
|
|
RE: *ne bo me več nazaj* 27.10.2005 13:12:53
|
|
|
|
wawa
|
Pa zdaj me pa resno skrbi, ko sem tole vse prebrala, da ne rasaja le pričja gripa ampak kaj drugega.......................halo, pejte si za foro še enkrat vse prebrat........kar tako pa boste vidle o čem govorim.....(če bi bilo to v živo bi se zlasale al kaj???) Vsaka na svoj drevo pa mulo do konca skuhat, potem pa nazaj pridet pa eno pipo miru pokadit!!!!
|
|
|
|
RE: *ne bo me več nazaj* 27.10.2005 13:40:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: wawa kar tako pa boste vidle o čem govorim.....(če bi bilo to v živo bi se zlasale al kaj???) Jst sem elita in se nobene ne bi dotaknla niti s palco...
|
|
RE: *ne bo me več nazaj* 27.10.2005 13:52:19
|
|
|
|
wawa
|
Joj Zara potem pa oprosti, saj vem elita se ne spušča na nivo lasanja ona opravi bolj na ganksterski način......saj veš ala Al Pacino.....
|
|
|
|
RE: *ne bo me več nazaj* 27.10.2005 14:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla ljubice A veste, zakaj petelin navsezgodaj kikirika? Ker potem, ko se kokoši zbudijo ne pride več do besede.
|
|
|
Ali vas skrbi gospodarska kriza?Sparkda (
60%)
ne (
20%)
ne vem zakaj se gre (
4%)
vse skupaj je samo blefiranje Amerike (
11%)
briga me (
6%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!