|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.10.2005 13:53:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: *ne bo me več nazaj*
26.10.2005 14:02:39   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: ur+sa

tu naj bi si svetovale, pomagale in ce nam je dolgcas celo cvekale kar tako...user posted image

ampk bog ne daj pa da se s kom ne bi strinjal ali da bi mu povedal tisto kar si misliš! Takrat je pa ogenj v strehi! Kljub (prav na tem forumu) tako visoko cenjeni iskrenosti in če hočete v primeru BA konkretno tudi zvestobi!!!

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.10.2005 14:03:06   
Anonimen
Če se boš ozirala na take nepomembne čenče, ne boš v življenju daleč prišla. Zamisli se: nikoli v življenju ne boš videla teh žensk, ki ti grenijo večere na forumu. Zakaj jim torej dovoliš, da ti pridejo do živega. Če ne znajo izbirati tem, je to njihov problem. Ti pa se jih lahko rešiš s tem, da jim onemogočiš dostop do svoje teme. Sprehodi se samo skozi seznam aktivnih uporabnic in videla boš, da teh pet ne obvladuje celotnega foruma. Smo punce, ki rade prebiramo tvoje teme. Zdiš se nam morda mlada in zmedena, vendar zato tudi zabavna. Tista, ki se je pa rodila z vsem znanjem, samozavestjo in "trdo kožo", pa naj se kar javi, zelo rada bi jo namreč spoznala.
V bodoče se enostavno požvižgaj na nevmesne odgovore. Da še nimaš veliko življenjskih izkušenj, smo že vsi opazili, tega tudi ne skrivaš, ker si iskrena. (Zato pa je forum, da se učimo in si pomagamo.) One pa svoje nepotrpežljivosti do soljudi ne morejo skriti (kar najverjetneje izvira iz kompleksov). Zato jim tudi ne pokaži, da so te prizadele. Saj bo... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
26.10.2005 14:16:56   
ZARA
Naj te angeli čuvajo.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.10.2005 14:30:30   
Anonimen
Saj si skor ne upam, ampak ne morem da ne bi dodala: ZARA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
26.10.2005 14:47:15   
Maček Muri
Mah, se strinjam s Splišni. Ampak to zgleda z leti prideuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.10.2005 14:50:41   
puncica
Ampak mene še zdej zanima kdo so VIP in katere so ... tistih 5 ne obvladuje celega foruma.... user posted image

Ja pa tudi jaz se strinjam s Splišni, enkrat ti pač dekl dol vrže, tud men ga je že večkratuser posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 26.10.2005 14:51:20 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.10.2005 15:09:02   
Anonimen
Uf smo špajsne. Še dobro, da se ne moremo zravsatuser posted image user posted image user posted image .

Kot otroci...

Dajmo, pustimo jo pri miru.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
26.10.2005 15:36:12   
Anonimen
Baby Angel, tvojega sporočila ne morem odpret.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
26.10.2005 15:36:30   
Urška//
sej ni nobeden rekel da obvladujejo forum-daleč od tega, ampak vtaknejo pa se v vsako debato in naredijo iz nje humoresko(same sebi)

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.10.2005 15:51:04   
Anonimen
Oh, ko bi le iz vsake user posted image  pa bi moral imeti dan 30 ur.

A veš koliko je takih, katere iz "ilegale" spremaljmo in se potem na skrivaj režimo user posted image

A ne, elita? user posted image

(odgovor članu Urška//)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
26.10.2005 16:05:06   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Urška//

sej ni nobeden rekel da obvladujejo forum-daleč od tega, ampak vtaknejo pa se v vsako debato in naredijo iz nje humoresko(same sebi)

Zato pa smo na forumu, da se "vtikamo" v "vsako" debato. O humoreskah pa ne bi, ker je včasih tako smešno, da je že skoraj žalostno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.10.2005 16:40:24   
Primoza
To je čisto res - tale debata, ki poteka je že ena takih.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.10.2005 17:20:19   
Blink1
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

A veš koliko je takih, katere iz "ilegale" spremaljmo in se potem na skrivaj režimo user posted image

A ne, elita? user posted image

Puncica...se sprašuješ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.10.2005 18:57:17   
Urška//
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Zato pa smo na forumu, da se "vtikamo" v "vsako" debato. O humoreskah pa ne bi, ker je včasih tako smešno, da je že skoraj žalostno.

res da smo zato na forumu ja,ampak zato  se ni treba norčevat iz določenih debat in predvsem iz tistih,ki so jo napisali, preskoči jo pa je,tistih ki pa tukaj z vsemi nami delijo svoje probleme,pa verjamem da ne zanimajo takšne in drugačne pripombe

in ja,res je marsikatera pripomba tako smešna,ampak še bolj žalostna,ko vidiš na kakšno temo se nanašauser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.10.2005 19:45:52   
Maček Muri
and again and again

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.10.2005 20:02:25   
Marogica
Tisti, ki jemljejo odgovore tako osebno, da se počutijo užaljenje, jim pa res ne morem pomagat. Tu sploh ne gre za osebo, temveč za vprašanje kot tako. Kdo ga je napisal, je meni čisto vseeno.
Moj moto: takšno kot je vprašanje, je tudi odgovor. Torej neumno vprašanje,..........
In zakaj preskočiti vprašanjem ki je neumno, smešno, lepo, zateženo oz. kakršnokoli že, če pa imam nanj odgovor-neumen, smešen, lep......
Torej punce, meni o tem ni več za diskutirat. Če vam kaj ni všeč, pa VE preskočite odgovore.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.10.2005 20:11:22   
Urška//
mislim da je logično da jemljejo odgovore osebno, saj sprašujejo o svojih osebnih problemih,mislim....user posted image
pa vseeno mislim da tukaj gre za osebo in enim pač ni vseeno

sicer pa bi lahko v nedogled debatirala o teh zadevah ampak BZ

nekateri vidijo pač samo sebe in okoli sebe ozek krog, drugi pa....

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
26.10.2005 20:23:29   
Anonimen
Ne vem, zakaj se je BA tako odločila, kot se je, ampak vseeno, nekatere so ji pa sedaj res morale pripisat "nekaj lepega" za slovo. Nekaj, kar BA ta trenutek ni potrebovala.  Mogoče je le iskala vsaj nekaj lepih in toplih besed v tem postu, ki jih pa ni našla.

Baby Angel. Tako je na forumih, žal. Tudi sama sem kdaj prizadela koga in mu zajedljivo in sarkastično odpisala, pa vendar se zato nismo skregali (razen v primeru ene osebe, pa še s tisto sva razčistli zadeve). Nadeni si debelo kožo, če ti kdo ne odgovarja, pa ga enostavno blokiraj. Kaj druga ti itak ne preostane.

Je pa res, da ne verjamem, da boš odšla. Že marsikatera je napisala, da bo odšla iz foruma, pa smo jo čez nekaj dni spet brale. Pač, bila je iz "elite" in so jo ostale prosile, naj pride nazaj.  Tebe ne bodo, ti boš sama ostala pametna in se kdaj pa kdaj oglasila. Pod tem ali pa drugim nickom.

(odgovor članu Urška//)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
26.10.2005 20:50:00   
baguSka
Ne vem zakaj si kšne stvari ene tko zloooo ženete k srcu. Prisluhnemo oz. zares prisluhnemo lahko le najboljšim prjatlom, ne pa enim osebkom k jih sploh ne poznamo. Vsacga je treba vzet za rezervo in si pač odgovorov ne jemat k srcu.

BA očitno si ti ravno kontra od tega. Sej pa nis'm'o vse tko nastrojene prod teb, kot se teb zdi no. Tud jst sm bla že kdaj spluvana in pač mirno berm naprej. Kaj pa te briga kaj si sploh kdo misl. Očitno tvoja koža še ni dost debela in si zlo občutljiva. Čeprou se mi niti nisi tko zdela, kljub temu da si še mlada.

Nardila boš pa itak kar ti paše. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.10.2005 20:53:33   
puncica
Elita ali VIP ali 5, ki se jih vtakne v vsako temo = al bina, zara, splišni

Ktere bi ble pa še druge dve.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.10.2005 20:59:01   
ZARA
Pa dobr !! Počas vas mam že dost s to elito.... Kakšna elita ??
Jst se niti slučajno ne smatram za kakšno elito, ampak če tako pravte...
Pa kva si ti zapela za tole vprašanje, puncica, majke ti ??? Že od zjutrej ti spet nč ni jasno...mogoče si ti četrta ?? A si samo to hotla slišat ??

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.10.2005 21:06:24   
ZARA
Aja, še to sem pozabla...pišem v ZELO mirnem tonu, čeprav ne zgleda...da ne bo spet kakšnih izpadov...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.10.2005 21:14:17   
spacey
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Pa kva si ti zapela za tole vprašanje, puncica, majke ti ??? Že od zjutrej ti spet nč ni jasno...mogoče si ti četrta ?? A si samo to hotla slišat ??

To se tut jst sprašujem? Po moje tut... VIP 4 = Puncica user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.10.2005 21:23:23   
india
Jao, ste spet zajadrale nekam brezveze...

V glavnem, žal, Baby Angel je tako, da kadra nekaj vprašaš, moraš biti pripravljena na različne odogovre. Tako ni samo na forumu, tako je tudi v realnem življenju. Je pa res, verjemi, da marsikdo na forumu lažje pove kar misli, ker vsi ne znajo povedati "v obraz" resnice.
Premisli, malo se ohladi, malo uredi tudi svoje čustvene dvome, pa boš videla, da si med nami, vsaj med večino, zaželena.
Spomni se, kako smo se nasmejale na srečanjih, spomni se pogovorov o vsakodnevnih zadevah, spomni se,kako je prijetno v mestu srečati nekoga, ki pa ga poznaš iz virtualnega sveta.
Res, življenje s seboj prinese debelo kožo, moraš si jo ogrniti,ker drugače boš vedno trpela. In verjemi, da ti marsiaktera izmed nas, tako kot tudi jaz, ni iz žlehtnobe pisla svojih odgovorov.
Lepo se imej in pridi nazaj!

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!