Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 25.10.2005 18:15:47
|
|
|
|
total
|
Ja sem vidla,sam nam so premajhne,drgač bi jih probala.
|
|
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 25.10.2005 18:42:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi jih imamo doma (dobili za darilo), ampak se držimo Babylove kot pijanc plota nimam poguma dat gor Pampersk, ker so mi do zdaj še vedno spustile Pika, kaj misliš s tem, dokler se Babylove ne spravijo skup
|
|
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 25.10.2005 19:12:28
|
|
|
|
POCA
|
Jaz uporabljam pamperske in so mi ful dobre. Babylove nisem se sprobala, ker so mi pamperske kul. Tamali ni imel nobenih tezav (glede koze mislim) z njimi, pa tudi ful vpojne so. Ponoci se res dobro obnesejo. Sprobala sem pa tudi hugiske (zelene- super flex) in se mi zdijo tudi zelo dobre, morda se boljse od pampersk. Probaj pamperske in pol mi povej kako se ti zdijo glede na to, da verjetno ze dalj casa uporabljas babylove in imas z njimi kar neki izkusenj.
|
|
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 25.10.2005 19:32:33
|
|
|
|
pika**
|
Tinka, to niso pamperske. To so prav pleničke Spar znamke. Tolk se je pisalo , da je tazadnja pošiljka Babylove neki zafušana, da se jih enostavno ne upam kupit. Zato sem začasno na Babydream. Probala sem pamperske sleep and play. Tko so podobne lumpijem, da bi kar lahko rekla, da so to ene in iste pleničke, sam druga pakunga. Ko je bebi polulan, se gel kar vidi , kako je poln tekočine. Tega nisem vidla ne pri Fixies, Babylove ali Babydream. Pampers newborn in mini so bile zakon žal pa so že pase. Probala sva že skoraj vse znamke. Edino od Huggisk ( kupla v Tušu ) je dobil rdečo rito. Če že kupim kakšne druge za probat, imam vedno za krizo Babylove na zalogi. Zato pa je zdaj kriza na kvadrat, ker nimam Babylove. Uf, sem se razpisala.
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 25.10.2005 20:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Pika, madoniš sem blond sploh ne preberem temeljito, pol pa pišem bedarije. Jaz uporabljam Babylove MIDI, pa so super. Nisem imela občutka, da bi blo kej narobe z njimi. Sem pa slišala, da večje kot so BL, slabše so
|
|
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 25.10.2005 20:53:41
|
|
|
|
pika**
|
Jaz sem tud tko slišala, da z velikostjo pada kvaliteta pri BL. Pri pampers sem se prepričala, da je to res. Lp, Pika & Gašper
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 25.10.2005 21:38:14
|
|
|
|
Piškotka~
|
Jaz sem enkrat kupila te Sparove pleničke za probo. Poden od podna.Plenička je bla npr. čist mal polulana, spredaj pa je imel kot bi ne bil previt celo noč. Zamenjana pa je bila uro nazaj. Tko da jaz nikoli več!
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 25.10.2005 21:47:36
|
|
|
|
lol
|
Mi tudi uporabljamo Spar plenice,jih imam tudi za čez noč,pa še ni prišlo čez.So pa vse velikosti znižane,samo ni objavljeno v letaku,
|
|
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 26.10.2005 10:02:26
|
|
|
|
asso
|
Jaz sem jih enkrat kupila in nikoli več. Res, da niso premočile (ker jih tudi nisem tako dolgo uporabljala), ampak so zeloooo trde, kot nek "karton". No, vsaj jaz nisem bila zadovoljna z njimi, tako da sem jih nato uporabila samo zjutraj, ko sem ji dala gor za pol urce, preden sem jo za prav odpravla.
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 26.10.2005 22:14:40
|
|
|
|
taška30
|
Enako kot asso. Enkrat probali, premočile sicer niso, rita je bila tudi v redu, lepo stojijo, ker imajo zadaj elastiko, ampak TRDE kot bi imela KARTON med nogami. Male sicer ni motilo, mene pa je.
|
|
|
|
kaj dogaja z Babylove pleničkami?! 26.10.2005 22:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjič je bila debata o Babylove plenicah-da so zanič.4.mes. uporabljam samo Babylove,(od pampers dobi pikice),in so mi ble ful OK.Celo noč suha ritka,nobenih pikic... Včeraj pa kupim nov paket in so ful drugačne od prejšnjih.Manjše,ožje,krajše,trše,bolj tanke... Vedno kupujem Midi (4-9kg),te pa so take,ko kake mini pleničke.Bomo videli,kako se bo obneslo ponoči... Okoli nogic je že imela vse rdeče od elastike.Pa se ja ni zredila od včeraj na danes,da ji ne bi bile več prav?! Ne vem ,kaj je to...Najboljše,da kar prodajalke vprašam,čeprav ne vem,če imajo kaj pojma... Če bojo ostale tak šit,jih bo treba zamenjat.
|
|
|
|
RE: Pleničke Junior midi velikost - Spar 26.10.2005 22:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kam mi je vpisalo moje sporočilo?! Ma moram it spat,ker ne vidim več nič...
|
|
|
| Stran: [1] |
Ali podpirate stavko JUMC09Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?da, delam v gospodarstvu (
24%)
ne, delam v gospodarstvu (
38%)
da, sem JU (
28%)
ne, sem JU (
10%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!