Anonimen -> pa še svinjski zrezki (25.10.2005 12:45:44)
no doma mam že odmrznene in ne vem kako nej jih sploh nrdim k svinino tko malkrta jemo. smo bl na kure vrženi :)
ideje na plano prosim!!!
Erdbeere -> RE: pa še svinjski zrezki (25.10.2005 13:12:00)
hm lahko narediš dunajske, al pa naravne, kakorkoli, lahko pa jih narežeš na kockice pa narediš omako za čez makarone
petra a -> RE: pa še svinjski zrezki (25.10.2005 13:55:37)
meni so svinjski zrezki najboljši panirani (dunajski, pariški), v omaki mi niso dobri, sicer pa tudi midva jeva bolj perutnino in ribe
hati -> RE: pa še svinjski zrezki (25.10.2005 14:37:27)
Lara če imaš samo svinjsko prato, potem jih samo speci na vročem olju. Gor pa nareži veliko česna. Deset minut in so pripravljeni. Zalij z belim vinom in postrezi.
baguSka -> RE: pa še svinjski zrezki (25.10.2005 14:39:55)
Moj dragi ma tud najraj dunajca, jst pa mam raj le popečenga ne česnju, z vegeto in poprom, pa obvezno dušim, drugače rata presuh in pretrd, edino na koncu ga mau na hitrco popečem. ;)