rainbow -> RE: dodajanje pri sedmih mesecih (25.10.2005 21:08:49)
|
Halo! Saj nas je kar nekaj z istim problemom! Pri nas je zdaj malo bolje, ugotavljam, da ji je všeč riževa kašica od Alete (sem se končno odločila in ji jo dala), tako da zdaj to dobi zvečer 8v upanju, da bomo kaj bolje spali[sm=smiley20.gif], držite pesti), kakor koli, jaz ji pridno uvajam nove okuse, in to zjutraj dobi kaj novega, na tri dni menjam, toliko, da vidim, če je mogoče alergična, okoli opoldneva probam z kakšnim jabolčkom/banano, kar ji sploh ne diši, za čas našega kosila pa kakšno zelenjavno kombinacijo, ki sva jo že uvedli. pa če poje eno žličko, toliko da se navadi na obred, da ne bo mislila, da bo vedno samo zizo papala. Ima pa rada vse čisto zmiksano, bolj redko in toplo. faloti mali, kaj si vse ne zmislijo, a ne? Moja prva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]je jedla kot uš že od začetka, je pa res, da sva začeli že pri 4,5 mesecih, pri ta mali,ali pa komaj pri 6tih, in baje (besede medicinske sestre v zdr.domu) veliko otrok dojenih do šestega meseca, na začetku zavrača gosto hrano. pa uspešno!
|
|
|
|