LAŽNI PREPLAH (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

draganav -> LAŽNI PREPLAH (24.10.2005 20:06:35)

Kot sem vam že pisala,da me je cel dan nekaj čudno grabilo.Poklicala svojo G in mi je rekla,da grem v porodnišnico,da vidijo,če se kaj dogaja.Sprejela me je sestra Nada zelo prijazna naredila CTG zaenkrat nič.Potem je prišel dr.Vasilij Cerar oprostite na izrazu ampak ta je pa res en kmet.Totalno neprijazen,aroganten vglavnem vse najslabše.A ga katera pozna??V materinsko knjižico nekaj načičkal.Kaj pomeni C.R.0,5 cm in še nekaj kar ne znam prebrati pa 1,5cm.Vprašal me je,če vem kaj pomeni popadek.Prva izkušnja s porodnišnico ni bila prav vredu razen sestre Nade.

Anonimen -> RE: LAŽNI PREPLAH (24.10.2005 20:42:31)

Ojoj....

Pa ravno je NMK na televiziji.

Ne se sekirat, drugič je lahko samo boljše.

Magi* -> RE: LAŽNI PREPLAH (24.10.2005 22:15:22)

Dragana, dr Cerar je kao en "taglavnih" porodničarjev - po mojem že kar v letih. si prav lahko mislim, da je temu primerno tečen. pozabi ga čimprej. ti si prav nardila, da si šla. nikoli ne veš, še posebej če prvič rodiš. sploh pa, a on ve kako zgleda popadek. ma bi mu jaz enih par popadkov privoščila. grrrrr.

še naprej božaj trebušček in bo vse v redu, pa tudi če bo še 10x lažen preplah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]