mehurčica -> Jezna na pomočnico (24.10.2005 20:05:37)
|
S septembrom letos, je v Davidovi skupini nova pomočnica vzgojiteljice. Na začetku mi ni bila preveč všeč, sploh zato, ker sem jo enkrat slišala, ko je Davida kregala na zelo neprimeren način(verbalno-da ne bo pomote). Potem sem se malo navadila pa tudi David se je nehal jokat vsakič, ko jo je videl.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Do sem dokaj ok. Ampak kar je pa res hudo-David je skoraj vsak dan pokakan, ko pridem po njega! Prejšnji teden sem jo 2x prosila, če ga še previje(seveda se je začudila zakaj je pokakan, češ da ga je pred par minutami previla), 2x je bil pokakan, ko so odhajali ven, 1x pa ni bil pokakan. Kolikokrat ga je previla, ko sem jo jaz prosila, ne bi govorila. Sem mislila, da ji bo to dalo vedet, da je skor vsakič pokakan, ko pridem po njega. Tudi rekla sem že, da ga naj večkrat pogleda in je bil odgovor, da ne more nonstop gledat kdo je pokakan. Ja pa daj no. Takoj ko odprem vrata učilnice, zavoham! Če ni on, je pa kdo drug. Ravno danes je slišala ena mamica, ko sem zunaj rekla: revček, spet si pokakan. In je rekla, da je tudi njen sinček skoraj vsak dan pokakan in da jim je tudi že rekla. No, danes pa ima David prvič tudi krvave razjedice! In sva oba jokala, ko sem ga previjala. Pa komaj sem ga pozdravila čez vikend. Pa to popi**iš!!! A se to še kje dogaja? Ali je samo ta pomočnica tako lena? Ker prejšnja je bila vredu...pravzaprav je šel včasih za malo rdečo ritko v jasli, domov pa je prišel z lepo ritko.:) Jutri bom pa še enkrat povedala tudi vzgojiteljici, ker tako ne bo šlo več naprej.[sm=grrr.gif] Grrrr...sem jezna!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|