jagoda -> RE: Uvajanje v vrtec (24.10.2005 21:36:15)
|
Midva se že ves mesec uvajava[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Še k sreči, da je to mogoče. Prva dva dni sem bila z njim. Ko je vzgojiteljica videla, da se igra in me sploh ne pogleda, je rekla, da bo pol ure sam. Pol smo do petka podaljšali na eno uro. No pol sva bila tri dni doma (so mu zobki rastli in je imel vročino) in je bil spet nekaj dni eno uro, pol pa dve, nato sem ga pripeljala na zajtrk in je ostal 2,5 ure. Zdaj pa sva spet en teden doma, ker ima vnetje ušes[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Kako bo v sredo nimam pojma.[sm=smiley13.gif] Se mi pa zdi, da tega uvajanja ni konca. Ampak ne želim, da gre prehitro, ravno zaradi takih stvari, kot jih ti pišeš. Doma sicer malo bolj kliče mamo odkar je v vrtcu drugače pa ni nobenih problemov. Aja, pa vedno se od njega poslovim. Ne porinem ga v igralnico in grem. če se ne posloviš, je otrok ves čas zmeden, ker nikoli ne ve kdaj ga boš kje pustila in izginila, zato še bolj hodi za tabo in te hoče imeti ves čas na očeh. Upam, da bodo težave kmalu minile in čimmanj bolezni!
|
|
|
|