|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi
24.10.2005 16:53:03   
soncicaT
Pozdravljene.

Mene nekaj zanima, ko ste prvič začutile brcike, a ste jih potem čisto vsak dan čutile...enako močno. Jaz sem ji sedaj ka en teden lepo čutila, včasih kar močne. Danes pa v celem dnevu če s je oglasila beba ene trikrat.. A je to normalno?

Menite da lahko kaj vpliva to, ko sem včeraj naredila 2 požirka zelo močnega (nisem vedela da je že tako močan) mošta...da to vpliva na to da je beba danes tako mirna?

Hvala...saj veste prvič noseče smo bolj radovedne in zaskrbljene..:-)

Lepo nosečnost vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi
24.10.2005 17:36:39   
Anonimen
Sončica brez skrbi - od mošta to sigurno ni.

Glede na tvoje tedne nosečnosti so te brcike normalne. Tam okrog 30 t. jih pa nekje do 13. ure moraš čutiti 10.

Sicer pa poglej malo teme nazaj. To smo pisale prejšnji teden.

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2005 17:37:54   
jazz
Na začetku verjetno še ne bo čutiti gibov redno in močno, ker ima mali zeeelooo veliko prostora za obračanje in se še nikamor ne tišči. Bolj ko bo pikec velik manj prostora bo imel in bolj ga boš čutila. Zato nič ne skrbi!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2005 9:31:16   
Ines.
user posted image SoncicaT, živjo!

Še ena marčica tukaj. Če hočeš svojega user posted image  zbuditi, da bo brcal, ti svetujem, da se uležeš na hrbet in globoko dihaš. Z globokim dihanjem do user posted image  pride dodaten kisik, kar ga zbudi in poživi. Položaj na hrbtu pa menda user posted image  ni všeč in se bo prej ali slej začel kregati. Drugače je pa še prezgodaj, da bi user posted image čutila toliko kot ga/jo boš od 28. tedna dalje. Menda sedaj tudi  več pančkajo kot proti koncu nosečnosti. Takrat moraš biti pa res pozorna na gibe.

Sporoči, če zadeva deluje.

LP, Ines.user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2005 10:35:30   
mateja78
Pozdravljena Soncica Tuser posted image

Po moje ni nobenega razloga za skrb. Jaz sem dober teden več noseča kot ti pa ga tudi ja včasih cel dan ne čutim. Ginekolog je rekel , da je to povsem normalno.Tudi včeraj ko sem bila na pregledu ga nsem čutila mali pa je tako razgrajal da ga je komaj izmeril ko mi je delal UZ. Ker ima zaenkrat še zelo veliko prostora še ne čutimo vseh brcik.

LP matejauser posted image

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2005 10:58:13   
soncicaT
Joj, hvala vsem za odgovore, res je da sem vceraj zvecer cutila brcike v globini..na hrbtni strani trebuha..ne vem kako naj povem, hehe...ampak ker sem se navadila ze zdejle od 17. tedna cutit vsak dan brcike, jih zdaj kar pogresam.user posted image user posted image

No danes ponoči sem jih čutila ene 3x konkretne, zdajle zjutraj spet malo, zdajle pa celo jutro spet nič...ma:-)

V petek imam pregled pa vidimo kaj bo...

Ma pač me skrbi, ker so bile do včeraj zelo redne.

Ma bo žeuser posted image .

Lep, krasen torek vsem!

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2005 17:03:55   
natalia
je normalno.user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

strah pred porodom
nataly33

prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovore

težje (12%)

lažje (73%)

enako (15%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!