Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: konec moje nosečnosti 26.9.2009 21:31:10
|
|
|
|
setev
|
Draga Mirjamca. Sočustvujem stabo. Imam podobno zgodbo, ki pa je na žalost še zelo sveža, saj mi je ginekolog v petek ugotovil, da mojemu bitju ne bije več srce . Bila pa sem v 12 tednu nosečnosti. Prenehalo pa naj bi biti tam okoli 9 tedna. Strašno me je potrlo, tudi moža. Prvi dan sva bila oba v velikem stresu. Potem pa sva začela gledati malo bolje, dobro, da imava že ennega otroka. Je pa vseeno zelo hudo. Ginekolog mi je dejal, da gre za naravno selekcijo in da pri starosti (imam jih 40) je to kar pogosto. Verjetno gre za okvaro spolnih celic (oz tako sem ga razumela jaz). Torej preživijo le najmočnejši. Če mora tako biti, potem je bolje da se to zgodi prej, kot pa da bi bil otrok star npr. 3 ali več let. Jaz poskušam gledati tako, da mi je vsaj malo lažje. Imela pa sem pred prvim otrokom že umetno oploditev in cel kup enih posegov. Ta umetna oploditev se je končala takoj po vsaditvi zarodka in je bila psihoza še veliko bolj grozna, saj sva bila še brez otrok. Potem se je po naravni poti zgodil najin sinček, ki nama je sedaj v teh trenutkih pravo sončece.
|
|
|
|
RE: konec moje nosečnosti 26.9.2009 21:35:18
|
|
|
|
tasa_m
|
setev
|
|
|
|
RE: konec moje nosečnosti 28.9.2009 22:08:07
|
|
|
|
soncnica 3
|
|
|
|
|
RE: konec moje nosečnosti 15.1.2010 8:14:33
|
|
|
|
krtekxx
|
Tole sem potegnila na dan, da bi morda kateri vzbudila upanje na srečen konec. Imam nov nick, ker je stari zaštekal in medtem sem postala mama 3 otročičkom. Po 6 splavih. Upanje umre zadnje!!!
|
|
|
|
RE: konec moje nosečnosti 18.1.2010 12:58:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: konec moje nosečnosti 19.1.2010 21:39:37
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Tole sem potegnila na dan, da bi morda kateri vzbudila upanje na srečen konec. Imam nov nick, ker je stari zaštekal in medtem sem postala mama 3 otročičkom. Po 6 splavih. Upanje umre zadnje!!!
|
|
|
|
RE: konec moje nosečnosti 2.2.2010 20:36:59
|
|
|
|
soncnica 3
|
|
|
|
|
RE: konec moje nosečnosti 2.2.2010 20:38:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Tole sem potegnila na dan, da bi morda kateri vzbudila upanje na srečen konec. Imam nov nick, ker je stari zaštekal in medtem sem postala mama 3 otročičkom. Po 6 splavih. Upanje umre zadnje!!!
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?