Špela100 -> RE: JULIJ (17.11.2005 16:26:14)
|
Hvala punce, ker mislite name.[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Čeprav mislim, da nimam več upanja. Najhuje mi je ker moram čakati še en teden. Psihično se moram pripraviti. Slabo mi je še vedno občasno, utrujena pa sem non stop. Sploh ne moram funkcionirati, se mi zdi, da bom zdaj zdaj padla dol. Upam, da bo z vsemi vami vse ok in da samo jaz padem v te preklete procente, ko gre narobe. Če bi bilo vse ok bi bila že na bolniški, ker pa ni si je ne smem privoščiti, ker je pri nas to kot smrtna obsodba. Zato komaj čakam vikend, da bom spala in spala in spala in se stiskala k moji sončici. Moja hčerka in partner me bodrita in mi pravita, da še ni vse izgubljeno, jaz pa vem, da je. Prvič sem takoj čutila, da sem noseča in da bo punčka. Zdaj pa nič. Sploh nisem mislila na spol. Morda tudi zato ne ker sva toliko časa čakala, da zanosiva, ne vem. V glavnem nobenih filingov, saj vem da nisem nobena jasnovidka in sploh ne bi verjela v te filinge, če ne bi bilo prvič tako. Doma je pogovor zamrl v smeri vozičkov, pa večjega avta...razumljivo. Vsi samo čakamo. Ampak jaz nič več ne čakam, ker vem, da po tolikem času tudi če bo verjetno ne more biti vse ok. No mal sem se razpisala in se mal z vami pogovorila.To je zdravo ne? Človek lahko še znori, če samo v sebi melje. Punce božajte bušije, mislim na vas.
|
|
|
|